Savemob Restoration - Reconditionare mobila si obiecte de arta, Bucuresti Afisari: 3065
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Obiecte de arta (restaurari) Vizitatori: 1295
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd Timisoara, Nr. 104 E, Sector 6, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0727829481; 0730238240
-------------------------
Web: Internet
  email: office@savemob.ro
  site: www.savemob.ro

 
Mobilier bisericesc  
Detalii  video  

 SaveMob este o companie care realizeaza restaurari de mobilier la preturi avantajoase.

Firma SaveMob realizeaza si lucrari de restaurare a lemnului bisericesc. Intrucat acest tip de mobilier are o importanta valoare istorica se merita si se recomanda restaurarea lui pentru pastrarea valorii si importantei acestuia. Mobilierul vechi are intotdeauna un aspect deosebit, chiar misterios, avand in vedere ca trecerea anilor si-a facut simtita prezenta asupra acestora. Mobilierul bisericesc este unul masiv, greoi, cu multe tipuri de sculpturi, realizate de sculptori celebri, insa tocmai acesta este farmecul sau si de aceea se urmareste restaurarea lui.

 

Intotdeauna este nevoie de un specialist pentru a face aceasta schimbare, fiind si nevoie de imaginatia lui pentru ca obiectele si mobilierul sa-si pastreze aerul de demult si sa fie pastrate in forma originala cat mai mult timp.  Pentru SaveMob  restauararea nu este o rutina, este o arta. Totul a inceput  din pasiune pentru lemn, din dorinta de a reda stralucirea trecutului, din respect pentru valoare si, nu in ultimul rand pentru ca suntem niste profesionisti in acest domeniu. Utilizam numai materiale de calitate si instrumente specifice pentru mobilier pentru ca totul sa iasa cat mai bine. Restaurarea presupune interventia menita de a aduce in stare de functionare un obiect al activitatii umane.  Serviciile oferite au un raport calitate-pret avantajos. Cu putin efort, ceva timp si multa indemnare, piesele de mobilier bisericesc pot capata aerul de odinioara si te vei putea bucura de rezultatele unei munci ridicate la rang de arta.

 

Compania SaveMob  activeaza din anul 1993 oferind seriozitate in restaurare. Profesionalismul este cartea noastra de vizita, iar pentru acest lucru atelierul pe care il detinem ne reprezinta. Echipa SaveMob este formata din profesionisti, specializati in acest domeniu, care vor putea sa readuca stralucirea de altadata a lemnului, precum si a mobilierului bisericesc.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video