DiagnoMed-clinica stomatologica- Bucuresti Afisari: 213
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Stomatologie si tehnica dentara Vizitatori: 129
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Vitan, nr. 28, et. 2,
-------------------------
Phone: Telefon
  0769610764; 0314382860
-------------------------
Web: Internet
  email: office@diagnomed.ro
  site: www.diagnomed.ro

 
Terapie Laser  
Detalii  video  

Terapiile cu laser sunt unele dintre cele mai avansate proceduri utilizate in stomatologie, iar clinica noastra este dotata cu dispozitivul BIOLASE® EPIC™ X, produs in SUA. Acesta ofera medicului posibilitatea de a efectua, pe langa chirurgia tesuturilor moi, proceduri de Terapie a Durerii si Albire.

Albirea dintilor

Laserul este solutia ideala pentru albirea dintilor, cu BIOLASE® EPIC™ X obtinandu-se dinti cu pana la 6 nuante mai albi intr-o singura sedinta de doar 20 de minute, spre deosebire de albirea clasica ce dureaza pana la 60 de minute si nu are intotdeauna rezultate la fel de bune. Laserul are rolul de a activa gelul de albire pe baza de peroxid de hidrogen aplicat anterior pe dinti, procedura fiind rapida si cat se poate de confortabila pentru dumneavoastra.

Chirurgia tesuturilor moi

Operatiile chirurgicale efectuate cu BIOLASE® EPIC™ X sunt minim-invazive, dispozitivul oferind cea mai inalta precizie la taiere si hemostaza (oprirea sangerarii) instantanee, permitand medicului sa efectueze mai multe operatiuni intr-un timp scurt, folosind mai putin anestezic, maximizand astfel confortul pacientului.

Tratamentul herpesului/ aftelor

Laserul BIOLASE® EPIC™ X ofera medicului posibilitatea de a efectua tratarea si indepartarea leziunilor ulceroase aftoase (afte) sau a leziunilor herpetice (herpes). Tratamentul acestora cu laser are ca rezultat eliminarea simptomelor precum mancarime, arsura, durere si respectiv minimizarea timpului de vindecare prin eliminarea virusului si eficientizarea functiilor biologice ale celulelor proprii organismului.

Tratamentul bolii parodontale

In tratamentul bolii parodontale se impune uneori chiretajul pungilor parodontale, procedura clasica, cu bisturiul, fiind extrem de invaziva si dureroasa pentru pacient. Folosind laserul BIOLASE® EPIC™ X medicul curata pungile parodontale si le sterilizeaza in acelasi timp, procedura fiind simpla, mult mai eficienta si incomparabil mai confortabila pentru pacient.

Terapia durerii

Fiind dotata cu BIOLASE® EPIC™ X, clinica noastra ofera sedinte de terapie a durerii, tehnologie conceputa pentru calmarea si eliminarea temporara a durerilor din regiunea oro-maxilo-faciala. Este foarte indicat dupa controalele ortodontice, reducand durerea in urma activarii aparatului. Prin biostimularea tesuturilor poate reduce durata tratamentului ortodontic.

Operatiuni care se pot efectua cu Laser dioda Epic: N Gingivectomie / Gingivoplastie

Reducerea hipertrofiei gingivale, vestibuloplastie

N Chiuretaj

Chiuretaj tesut

N Frenectomie / Frenotomie

Frenectomie / Frenotomie

N Pungi parodontale

Debridare sulculara (indepartarea tesutului moale infectat, inflamat si necrozat din pungile parodontale pentru imbunatatirea indicelui gingival, al indexului gingival de sangerare, sondare parodondala, pierderea atasamentului si mobilitate a dintelui)

N Alungirea coronara

Alungirea coronara a tesutului moale

N Endodontie

Sterilizarea canalelor radiculare, pulpotomie, pulpotomie ca adjuvant in tratamentul de canal

N Ulcer aftos

Tratamentul cangrenei inflamate, ulcer herpetic si aftos al mucoasei orale, Leucoplazia

N Evictiune gingivala

Retractie gingivala pentru amprentare

N Excizie

Indepartarea fibroamelor, excizia si incizia biopsie,Incizie si excizie gingivala, Operculectomie, Papiloame orale, Incizia si drenajul abcesulor

N Descoperire de implant

Descoperire de implant

N Pulpotomie

Pulpotomie, pulpotomie ca adjuvant in tratamentul de canal

N Pungi infectate

Indepartarea laser a tesutului moale infectat, inflamat si necrozat din pungile periodontale

N Hemostaza

Hemostaza

N Decapusonare

Expunerea dintilor neerupti

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video