Dental One-clinca stomatologica- Bucuresti Afisari: 392
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Stomatologie si tehnica dentara Vizitatori: 197
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Clucerului, nr. 82 E, sector 1,
-------------------------
Phone: Telefon
  0314362082; 0725481941
-------------------------
Web: Internet
  email: office@dentalonecenter.com
  site: ro-ro.facebook.com/dentalonecenter1

 
Implanturi dentare  
Detalii  video  

A inceput sa te deranjeze din ce in ce mai tare lipsa dintilor si cauti o varianta de reabilitare dentara, cat mai potrivita pentru situatia ta si bugetul pe care vrei sa-l aloci. Alegerea clinicii potrivite pentru in cazul acestei interventii este foarte importanta si vrei sa primesti toate informatiile necesare inainte.

 

 

 

Lipsa unui dinte ingreuneaza alimentatia corecta si de cele mai multe ori din punct de vedere estetic este o problema majora. 

 

Din pacate, cu cat timpul trece apar probleme la dinti vecini celui lipsa. Ei au tendinta sa migreze si sa diminueze spatiul corect  pentru viitoarea coroana, in plus dintii antagonisti incet incet vor iesi din alveola lor si exista riscul sa-i pierdem.

 

Daca un dinte  a fost extras de mai mult de un an, apare o retractie osoasa si interventia de reabilitare va fi mult mai dificila si costisitoare, fiind necesara aditia osoasa si interventii suplimentare asupra osului.

 

Am ales colaborarea cu 2 companii de renume la nivel international, care asigura garantia materialelor si au tehnologii dezvoltate in peste 30 ani de activitate

1. folosim tehnologia realizata de Institutul de Biotehnologie si Cercetare din Spania, avand privilegiul de a fi Centru acreditat BTI, in 2015 casting premiul “Quality Assurance 2015” . De-a lungul timpul timpului folosing tehnica PRGF Endoret, tehnica BTI, rezultatele obtinute pentru pacienti au fost spectaculoase, rata de inflamare saczand cu pana la 60% si perioad ade vindecare dupa extractii dentare fiind redusa la 3-4 luni de la perioada standard de 6-8 luni.

2. Folosim implanturile dentare  Nobel Biocare, nr.1 la nivel mondial. Cu aceste implanturi este folosita tehnica “All on 4” in cazurile de reabilitate totala.

 

Pacientii care au beneficiat de implant dentar in trecut au declarat ca a fost cea mai buna alegere. Au scapat de problemele de masticatie si estetic coroanele aplicate pe implanturile dentare arata la fel de bine ca dintii naturali.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video