Dental One-clinca stomatologica- Bucuresti Afisari: 397
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Stomatologie si tehnica dentara Vizitatori: 201
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Clucerului, nr. 82 E, sector 1,
-------------------------
Phone: Telefon
  0314362082; 0725481941
-------------------------
Web: Internet
  email: office@dentalonecenter.com
  site: ro-ro.facebook.com/dentalonecenter1

 
Extractii dentare  
Detalii  video  

Momentul pe care doreai sa-l amani a venit si chiar se impune extractia anumitor dinti. Multi pacienti au fost exact in situatia ta si amanau desi aveau dureri constante sau estetic dantura nu arata bine deloc. Fie ca vorbim de extractia unui molar de minte sau alt dinte, amanarea interventiei nu te ajuta.

 

Molarii de minte dau foarte multe batai de cap si nu ajuta deloc pentru masticatie. Ei se cariaza foarte repede, o igiena corecta fiind aproape imposibila in spate, si la eruptie de cele mai multe ori apar dureri mari. Acesti molari de minte ii afecteaza pe ceilalti si prin inghesuirea care rezulta dupa ce ei au erupt si de cele mai multe ori doar cu aparat ortodontic ii aducem pe pozitia corecta.

 

Extractiilor altor dinti definitivi apare doar daca ei sunt grav afectati si nu se mai pot salva cu ajutorul altor tratamente.

 

Riscurile in cazul in care nu este extras un dinte la momentul oportun sunt pe langa dureri frecvente si aparitia sau extinderea unor chisturi/ granuloame la nivel osos. Acestea ingreuneaza foarte tare vindecarea ulterioara si daca nu sunt eliminate la timp se pot extinde la dintii vecini.

De multe ori pentru ca nu mestecam corect alimentele, din cauza problemelor dentare, apar probleme la stomac.

 

Fiecare pacient care a ajuns la Dental One a inteles rapid si exact ce tratamente are nevoie si daca au fost necesare extractiile au fost efectuate imediat astfel incat perioada de vindecare sa fie scurta si fara disconfort.

 

In cazul interventiilor mai complexe se poate apela la sedarea intravenoasa.

In anumite situatii se poate face interventia de inserare a unui implant dentar si aplicarea unei coroane provizorii in aceeasi zi cu extractia dintelui.

 

Dupa interventie vei avea medicatia necesara astfel incat sa nu apara niciun disconfort si vei pastra legatura permanent cu echipa medicala astfel incat evolutia tratamentului sa fie favorabila. La cateva zile medicul va face un control pentru a verifica evolutia vindecarii gingivale.

 

90% dintre pacienti au iesit relaxati din cabinet si au spus ca nu se asteptau sa fie atat de usor si le pare rau ca au amanat atata timp

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video