Dental One-clinca stomatologica- Bucuresti Afisari: 397
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Stomatologie si tehnica dentara Vizitatori: 201
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Clucerului, nr. 82 E, sector 1,
-------------------------
Phone: Telefon
  0314362082; 0725481941
-------------------------
Web: Internet
  email: office@dentalonecenter.com
  site: ro-ro.facebook.com/dentalonecenter1

 
Aparate dentare  
Detalii  video  

Sigur ai vazut in jurul tau multe persoane care poarta aparat dentar si sunt incantate ca au luat decizia, indiferent de varsta. In acest moment este normal ca incepand cu 6-7 ani copilul sa fie consultat de medicul specialist pe ortodontie si sa inceapa tratamentul cat mai curand, daca este necesar. Cu ceva timp in urma aparatele dentare nu erau tocmai la indemana si nu se acorda importanta sanatatii dentare.

 

Dintii nealiniati si o ocluzie (muscatura) deficitara determina foarte multe probleme dentare, cum ar fi: aparatia cariilor intre dinti, sangerarea gingiilor (igiena fiind deficitara in zonele greu accesibile), retractia gingivala si retractia osoasa, mobilitate dentara si chiar pierderea anumitor dinti. Din punct de vedere estetic, clar persoanele cu o astfel de dantura sufera foarte mult si evita sa zambeasca in public.

 

 

Amanarea tratamentului cu un aparat ortodontic determina cresterea problemelor dentare si rezolvarea va fi mult mai dificila si mult mai costisitoare. Cele mai rapide rezultate se obtin pana la adolescenta.

 

In domeniul stomatologic tehnologia este foarte dezvoltata si in ultimii ani s-au facut descoperiri stiintifice pe rezolvarea acestor anomali ortontice in timp cat mai scurt, pe variante minim invazive.

In Clinica Dental One utilizam toate tipurile de aparate dentare: clasice (metalice, ceramica, safir) , Damon, Invisalign, Incognito si personalizam fiecre caz in functie de necesitate si ceea ce isi doreste pacientul. Alegerea unui aparat ortodontic se face de catre medicul specialist impreuna cu pacientul in functie de ceea ce are nevoie si de rezultatul dorit

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video