Dekko Office Solutions- Compartimentari interioare demontabile , Bucuresti Afisari: 1264
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii si decoratiuni interioare Vizitatori: 533
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos.Berceni, Nr. 11,Et.2, Sector 4, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0314252441; 0212552041; 0212552042
-------------------------
Web: Internet
  email: office@dekko.ro
  site: www.dekko.ro

 
Pereti mobili Sonico  
Detalii  video  

Espero Sonico este format din panouri individuale suspendate si care se misca de-a lungul unei sine de tavan. Panourile pot fi împinse împreună ?i se pot cupla/interbloca pentru a forma un perete.Panourile sunt sustinute de un cadru de aluminiu autoportant armat cu plăci de o?el ?i de particule de inalta calitate pe ambele parti. Izolatia fonica se realizează cu ajutorul unor garnituri retractabile ce rulează de-a lungul partilor superioare si inferioare a panourilor, datorita etansarii verticale din cauciuc de-a lungul panourilor, a materialelor cu valori mari de absorbtie fonica si a unei bariere fonice dintre cadru si panouri, care sunt utilizate pe plan intern.Calitatea izola?iei fonice este amplificată de o pauză de sunet între cadrul ?i panourile exterioare.

Un panou telescopic permite peretelui sa ramana blocat în pozi?ie verticală, completand astfel etansarea acustica. Modelele de pereti mobili din gama Sonico au izolatii fonice ce au fost masurate in conditii de laborator si au valori cu Rw de la 37 dB la 58 dB. Flexibil si usor de operat, sistemul Sonico permite peretilor sa fie pozitionati sau parcati in nenumarate configuratii.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video