Decorativ Garden Serv, Bucuresti - Amenajari si intretinere gradini Afisari: 794
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii exterioare (fatade, alei, piscine) Vizitatori: 391
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Chilioara , nr. 7, sector 3,
-------------------------
Phone: Telefon
  0724358018
-------------------------
Web: Internet
  email: decorativgardenserv@yahoo.com
  site: www.decorativgarden.ro

 
Intretinerea gradinilor  
Detalii  video  

Întretinerea gradinilor

Daca nu este întretinuta regulat, o gradina se degradeaza în timp, indiferent cât de frumos a fost amenajata initial. Este necesar ca macar odata pe saptamâna sa alocam putin timp pentru mentinerea aspectului ei. Lucrarile de întretinere vizeaza atât îngrijirea gazonului, cât si a arborilor, arbustilor si florilor.

Tunderea saptamânala a gazonului îi confera un aspect proaspat, sanatos. Întârzierea tunderii duce la aparitia de goluri si deteriorarea uniformitatii brazdelor de gazon.

Solul gradinii trebuie mentinut în permanenta reavan prin irigare. Aceasta presupune evitarea udatului abundent care duce la putrezirea radacinilor, dar si evitarea udarii insuficiente care conduce la o înradacinare superficiala a plantelor, cu consecinte negative asupra rezistentei acestora la calduri excesive, seceta sau frig.

Fertilizarea în cantitati optime este, de asemenea, esentiala pentru starea de sanatate a plantelor si mentinerea unui efect decorativ maxim al gazonului.

Aeratia, scarificarea, decompactarea gazonului si, nu în ultimul rând, combaterea bolilor si daunatorilor sunt operatii care trebuie executate de specialistul dvs. la timpul potrivit.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video