Deco Dance - cursuri dans Bucuresti Afisari: 563
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Cursuri cultura, arte, dansuri Vizitatori: 324
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Tabacarilor, nr. 14, sector 4,
-------------------------
Phone: Telefon
  0728321278
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@decodance.ro
  site: www.decodance.ro

 
Cursuri dansul mirilor  
Detalii  video  

Primul dans - de neuitat

V-ati cunoscut si ati trait o poveste frumoasa de iubire, iar acum ati decis sa va uniti destinele. In fata familiei si a prietenilor urmeaza sa deschideti in pasi de dans petrecerea de nunta, in calitate de sot si sotie.Niciun vals al miresei nu seamana cu altul, asa cum povestea voastra este unica iar noi va putem ajuta ca acest dans sa fie unul special, natural sau poate chiar unul care sa uimeasca intreaga audienta!

Cum decurg sedintele de dans?

Initial viitorii miri ne vor informa daca au o melodie preferata sau un stil de dans in care ar dori sa faca primii pasi de dans in calitate de sot si sotie. Daca sunteti nehotarati noi va putem sfatui si ajuta sa faceti alegerea potrivita!Apoi vom face coregrafia care va va scoate in evidenta cel mai bine ca pereche si o vom ajusta in functie de parerile si dorintele voastre.Dupa invatarea acesteia, ramane doar sa faceti senzatie la deschiderea petrecerii de nunta!

Care este melodia pe care vom dansa?

Melodia o alegeti voi! Daca nu aveti o melodie sau un stil de dans preferat, putem sa va sfatuim noi pentru o alegere care sa va avantajeze.Putem face orice coregrafie pentru orice dans (vals lent, vals vienez, tango, salsa, rock and roll) sau combinatii de doua sau mai multe stiluri de dans.

Unde?

Strada Lanariei nr. 95, intr-un studio nou format, avand toate conditiile (parchet, AC, vestiare, grup sanitar).De asemenea, scoala noastra de dans va poate oferi pentru animarea atmosferei show-uri cu dansatori profesionisti, cu rezultate deosebite la concursurile nationale si internationale, care isi pot adapta programul de dans in functie de cerintele si specificul fiecarui eveniment in part

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video