Locksmith Bucuresti - Deblocare-De-Usi.ro Afisari: 2795
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Incuietori, broaste, yale Vizitatori: 1132
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Mandresti, nr. 5, sector 5, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0743238653
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@deblocare-de-usi.ro
  site: www.deblocare-de-usi.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  
  • Blocarea unei usi reprezinta in majoritatea cazurilor o situatie de urgenta ce genereaza adesea stres si nervi. De asemenea in aceste situatii este recomandata interventia unui specialist ce poate limita eventuale pagube in procesul de deblocare a usii.

    Oferim servicii de calitate superioara pentru deblocari usi non stop in regim de urgenta 24/7, 7 zile pe saptamana.

    Compania noastra alcatuita din profesionisti in domeniu acopera o gama foarte extinsa de servicii (deblocari usi, deblocare cheie rupta etc.) ce pot fi efectuate in majoritatea cazurilor fara daune asupra usilor sau in cazurile mai putin fericite cu daune minore (schimbarea cilindrului sau a incuietorii). Deblocam orice tip de usa, fie ca este vorba despre deblocari usi metalice, deblocari usi lemn, deblocari usi auto sau termopan.

    Echipa noastra de specialisti este intotdeauna pregatita sa faca fata solicitarilor clientilor, putand debloca orice tip de incuietoare folosita intr-un timp de lucru scurt. Lucram atat in regim de lucru de urgenta cat si in regim de lucru normal.

    Sediul firmei se afla in sectorul 5 al Capitalei ,dar acoperim toate sectoarele si Ilfov. Serviciile noastre se adreseaza persoanelor fizice dar si celor juridice,iar tehnicienii nostri sunt la dispozitia dumneavoastra 24/7.

    Ca orice firma care isi respecta clientii, ne putem mandri cu servicii de calitate superioara in ceea ce priveste orice problema aparuta in domeniul nostru de activitate.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video