DDD Tibol Profesional - Servicii deratizare, dezinsectie, dezinfectie, Bucuresti Afisari: 67
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Deratizari, dezinsectii Vizitatori: 15
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Ziduri Intre Vii , Nr.5B,Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0766524322
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@ddd-profesional.ro
  site: ddd-profesional.ro

 
Dezinsectie Bucuresti  
Detalii  

Dezinsectie Bucuresti – servicii profesionale de control al daunatorilor in locuinte si spatii comerciale 

Nimeni nu agreeaza prezenta daunatorilor in zone de locuit sau in spatiile comerciale, indepartarea lor putand fi o sarcina neplacuta. Fie ca este vorba despre soareci, sobolani, muste, gandaci, plosnite, purici, tantari sau multe alte insecte pe care nu le doresti in casa ta, ne poti contacta pentru a rezolva problema.

Suntem o firma de dezinsectie Bucuresti, gata sa preluam apelul tau si sa rezolvam rapid si eficient problema daunatorilor.  

 

    Combaterea daunatorilor este o necesitate si trebuie intervenit rapid

Prezenta daunatorilor in spatiile de locuit sau in zonele comerciale este extrem de neplacuta si neigienica, putand genera infestatii si probleme de sanatate. In plus, daca nu se intervine la timp si cu profesionalism, daunatorii se inmultesc si se raspandesc, agravand mult lucrurile. De aceea, oricat de neplacut ar fi, pentru a face fata situatiei, infestarea cu daunatori trebuie combatuta cat se poate de rapid.

Ignorarea si amanarea interventiei pentru combaterea daunatorilor si apelarea la servicii dezinsectie Bucuresti, poate provoca pagube in structura constructiilor si poate genera infestatii si boli. Indiferent daca ai nevoie de controlul daunatorilor in acest moment sau vrei doar sa previi aparitia unor focare, firma noastra poate intreveni rapid si cu profesionalism.

Firma specializata dezinsectie Bucuresti - servicii de calitate

Suntem o firma de dezinsectie Bucuresti specializata in combaterea sobolanilor, a soarecilor, a gandacilor, furnicilor, mustelor, acarienilor si putem rezolva o mare parte din problemele legate de prezenta daunatorilor in zone rezidentiale sau comerciale.

Stim ca descoperirea unei infestari cu orice tip de daunator poate fi infricosatoare, asa ca oferim clientilor nostri servicii 24 de ore, 7 zile pe saptamana. Suntem aici pentru a prelua apelul tau si a gasi o solutie.

Ai nevoie de servicii de dezinsectie in Bucuresti sau Ilfov? Contacteaza-ne Servicii dezinsectie Bucureati - etape

Iata pasii pe care ii urmam pentru a oferii servicii dezinsectie Bucuresti de incredere:

 • Preluam apelul tau si te ascultam cu atentie. Nu ezita sa ne suni pentru a ne semnala inconvenientul pe care il ai, suntem capabili sa iti dam sfaturi pentru a te proteja pana ajungem la fata locului si intervenim. Ne poti suna 24 de ore, 7 zile pe saptamana, suntem aici sa te sustinem si sa actionam eficient si rapid.
 • Facem un sondaj complet asupra proprietatii rezidentiale sau comerciale. Specialistii nostri vor inspecta cu maxima atentie si profesionalism fiecare incapere si vor afla cat de mare este infestarea. Urmeaza sa facem un plan de actiune bine gandit pentru a obtine controlul si a oferi servicii dezinsectie Bucuresti eficiente si cu efecte pe termen lung.
 • Concepem cea mai buna interventie de dezinsectie Bucuresti si combatere a daunatorilor. Scopul nostru este sa nu iti intrerupem activitatea pe termen lung si vom actiona in functie de disponibilitatea ta. Facem tot posibilul sa eliminam daunatorii in cel mai scurt timp, eficient si fara sa te retinem prea mult. Specialistii nostri de dezinsectie Bucuresti stiu exact ce au de facut.

Ai nevoie de servicii de dezinsectie?

Compania noastra iti ofera o abordare diferita a acestor servicii. Noi utilizam capcane specifice si tehnici de prindere a rozatoarelor care sa nu permita scaparea sau inmultirea lor. Insa tehnicile noastre nu dauneaza mediului inconjurator si nici oamenilor ce urmeaza sa locuiasca in acel spatiu.

 

 Contacteaza-ne si bucura-te de beneficii Dezinsectie Bucuresti - servicii profesionale de control al daunatorilor in locuinte si spatii comercialeDaca doresti mai multe detalii despre noi, despre echipa noastra de profesionisti si despre serviciile pe care le oferim, ne poti contacta. Unul dintre operatorii nostri iti va raspunde solicitarilor in cel mai scurt timp.

 

Iar daca ai nevoie urgenta de servicii DDD in Bucuresti si Ilfov, poti cere direct o oferta de pret pentru serviciile oferite de compania noastra. Te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a stabili detaliile suplimentare si pentru a te ajuta.

Solicita oferta

 

 De ce sa lucrezi cu noi pentru servicii de dezinsectie Bucuresti

 • Pentru servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie in Bucuresti, evaluarea situatiei trebuie realizata cat mai rapid. Doar asa se poate concepe un plan bine pus la punct pentru a prelua controlul si a scapa de daunatorii nedoriti. Acesta este un motiv pentru care ar trebui sa ne contactezi cat mai repede pentru servicii dezinsectie Bucuresti, in orice sector.
 • Daca ne vei contacta si ne vei da timp pentru identificarea daunatorilor si realizarea unui plan eficient de combatere, putem garanta reusita interventiei si te asiguram ca nu vei mai avea aceasta problema pentru mult timp.
 • Daunatorii si insectele sunt purtatori de germeni si boli care se pot intinde foarte repede si usor daca nu se intervine cu profesionalism si eficienta. Noi vom afla exact despre ce tip de daunatori este vorba si vom concepe un plan de interventie si deratizare Bucuresti, in orice sector, perfect adaptat pentru situatia in care te afli.
 • Stim cat de important este timpul de interventie, dar si timpul tau, asa ca ne vom misca cat se poate de repede, actionand cu eficienta maxima pentru inlaturarea problemei cu care te confrunti. Astfel, nu iti vom bloca activitatea comerciala si nici nu te vom tine prea mult timp departe de casa.
 • Oferim servicii de inspectie si evaluare care te pot ajuta sa previ problemele legate de igiena si control daunatori.
 • Oferim servicii de dezinsectie Bucuresti, in orice sector, pentru spatii comerciale, dar si pentru spatii rezidentiale. Putem interveni rapid in orice situatie care presupune operatii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie.

Dezinsectie Bucuresti Sectorul 1

In industria alimentara si sanitara si in sistemul de invatamant, legea impune dezinsectia periodica. Astfel, dezinsectia Bucuresti Sectorul 1 ar trebuie realizata lunar in oricare din institutiile enumerate. Totodata, ar trebui intervenit cu promptitudine ori de cate ori este necesar pentru stingerea focarelor de infestare. Exista o perioada de eclozare de 14 – 21 de zile dupa care dezinsectia ar trebui reluata.

 

Dezinsectie Bucuresti Sectorul 2

Firma noastra de dezinsectie Bucuresti actioneaza si in Sectorul 2 si poate oferi garantii pentru interventiile realizate, totul fiind incadrat in standardele legale necesare. Se stabileste impreuna cu clientul un plan de interventie care sa nu perturbe activitatea comerciala si se va interveni intotdeauna cat mai rapid si mai eficient pentru a rezolva problemele.

 

Dezinsectie Bucuresti Sectorul 3

Operatiile de dezinsectie Bucuresti Sectorul 3, ca si in alte sectoare, dureaza intre 15 si 30 de minute, timpul fiind variat in functie de suprafata pe care se lucreaza. Perioada de evacuare a spatiului poate fi diferita, fiind conditionata de substantele si metodele utilizate in procesul de dezinsectie. Daca este vorba despre gandaci, este necesara evacuarea imobilului pentru maxim o ora, in timp ce pentru purici se va impune evacuarea pentru cel putin patru ore.

Dezinsectie Bucuresti Sectorul 4

Pentru servicii de dezinsectie Bucuresti Sectorul 4, la fel ca in toate sectoarele, avem un program de lucru non-stop. Ne poti suna 24 de ore, 7 zile pe saptamana pentru interventii rapide, in regim de urgenta, sau pentru planificarea si realizarea unei strategii elaborate, daca este necesar.

 

Dezinsectie Bucuresti Sectorul 5

Dupa fiecare dezinsectie in Bucuresti Sectorul 5, sau alte sectoare, emitem un proces verbal de deratizare, dezinsectie si dezinfectie, totul fiind conform reglementarilor in vigoare. Aceste procese verbale sunt o dovada acceptata de autoritati pentru realizarea deratizarii si mentioneaza data, cantitatea, solutiile si metodele utilizate. Totodata, daca se doreste, putem sa tinem evidenta termenelor prestabilite si sa anuntam din timp clientii.

 

Dezinsectie Bucuresti Sectorul 6

Executia lucrarilor de dezinsectie Bucuresti Sectorul 6, la fel ca in oricare alt sector, se realizeaza cu echipamente speciale. Folosim numai substante profesionale si sigure, care sunt accesibile doar firmelor autorizate in domeniu. Este vorba despre produse care nu sunt toxice pentru oameni sau animalele de companie si nu prezinta pericol pentru bucatarii, bai, restaurante, gradinite, spitale, etc.

Ai nevoie de servicii de dezinsectie in Bucuresti sau Ilfov? Contacteaza-ne Dezinsectie Bucuresti preturi

Preturile pentru dezinsectie Bucuresti se calculeaza in functie de mai multi parametri, fiind cat se poate de transparente. Astfel, tarifele pentru serviciile noastre sunt conditionate de:

 • Timpul alocat acelei interventii;
 • Suprafetele pe care s-a intervenit, gradul de infestare si cantitatea de substante utilizate;
 • Frecventa interventiilor si numarul operatiilor realizate;
 • Regim de urgenta.

Servicii profesionale DDD - Contacteaza-ne

Nu ezita sa ne suni pentru consiliere, gasirea solutiei optime si suport tehnic profesional si de specialitate. Suntem aici sa tinem daunatorii la distanta si sa iti asiguram siguranta si confortul necesare, indiferent daca este vorba despre un spatiu de locuit sau unul comercial.

Suna oricand la numarul 0766 524 322 sau trimite-ne un mesaj in pagina de contact si te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a afla detaliile problemei si pentru a-ti propune solutiile noastre.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Actiuni comerciale  |  Activitatea de dezinsectie si deratizare  |  Activitati comerciale  |  Ajutor eficient   |  Aparitia bacteriilor  |  Aparitia eczemelor  |  Boli profesionale  |  Bucatarii profesionale  |  Bunuri materiale  |  Camere ascunse  |  Camere cu doua paturi  |  Case de locuit  |  Case locuit  |  Case rezidentiale  |  Chiuvete bucatarie  |  Combatere boli  |  Combatere daunatori  |  Combatere insecte  |  Combatere tantari  |  Combaterea tantarilor  |  Companii de servicii profesionale si it  |  Control la distanta   |  Controlul daunatorilor  |  Controlul tehnic de calitate  |  Costuri ascunse  |  Costuri de transport  |  Curatenie firme  |  Curatenie regim urgenta  |  Curatenie birouri  |  Curatenie bucatarie  |  Curatenie case  |  Curatenie centre comerciale  |  Curatenie depozite  |  Curatenie firme  |  Curatenie restaurante  |  Curatenie spatii comerciale  |  Curatenie spitale  |  Depistarea   |  Deratizare  |  Deratizare bucuresti  |  Deratizare ilfov  |  Deratizare preventiva   |  Deratizare purici  |  Deratizare soareci  |  Deratizare sobolani  |  Dezinfectie bucuresti  |  Dezinfectie ilfov  |  Dezinsectie  |  Dezinsectie bucuresti  |  Dezinsectie gandaci  |  Dezinsectie ilfov  |  Dezinsectie insecte  |  Dezinsectie muste  |  Dezinsectie plosnite  |  Dezinsectie purici  |  Dezinsectie restaurante  |  Dezinsectie rozatoare  |  Dezinsectie tantari  |  Dezinsectie taratoare  |  Dezinsectie, deratizare  |  Echipa de curatenie   |  Echipa de profesionisti  |  Echipamente bucatarii profesionale  |  Echipamente industria alimentara  |  Echipamente lucru  |  Echipamente profesionale restaurante  |  Echipamente siguranta  |  Echipamente speciale  |  Efecte speciale   |  Eliminare pete   |  Evaluare personal  |  Evaluari daune  |  Firma specializata servicii   |  Frecventa de lucru  |  Hale de productie  |  Hale productie  |  Hoteluri din bucuresti  |  Igienizare hale  |  Industria alimentara  |  Intalnire de afaceri  |  Interventie rapida  |  Interventii rapide  |  Interventii situatii urgenta  |  Interventii urgenta  |  Invatamant distanta  |  Invatamant fara frecventa  |  Lenjerie pat  |  Lucrari si servicii  |  Mediul de afaceri  |  Mijloace de transport  |  Miros neplacut  |  Mirosul neplacut  |  Mobilier camere hotel  |  Mobilier camere zi  |  Mobilier casa  |  Mobilier hotel  |  Mod de viata  |  Oameni de afaceri  |  Obiecte mobilier  |  Obiecte uz personal  |  Paturi ati  |  Paturi hoteluri  |  Perioada de eclozare  |  Persoana juridica   |  Pete de arsura  |  Pete de sange  |  Plan afaceri  |  Prezenta bacteriilor  |  Prezenta virusurilor  |  Problemele de igiena  |  Produse de curatenie  |  Produse casa  |  Produse combatere daunatori  |  Produse curatenie  |  Produse dezinfectie  |  Produse electrocasnice  |  Produse profesionale de curatenie  |  Produse specifice industriei alimentare  |  Produsele alimentare  |  Restaurant ilfov  |  Restaurante business  |  Restaurante echipamente  |  Rezultate 24 de ore  |  Riscuri profesionale   |  Rozatoare, insecte  |  Saltele  |  Saltele pat  |  Servicii dezinsectie, deratizare  |  Servicii personalizate  |  Servicii situatii urgenta   |  Servicii adiacente  |  Servicii birou  |  Servicii de evaluare  |  Servicii inspectie  |  Servicii personalizate  |  Servicii suplimentare  |  Serviciu special   |  Situatii financiare  |  Situatiile financiare  |  Solutii curatenie  |  Solutii dedicate  |  Solutii protectie  |  Spatii de birouri  |  Spatiile de locuit  |  Spatiul de bucatarie  |  Spitale urgenta  |  Standardele de calitate   |  Stilul de viata  |  Suspendarea activitatii   |  Tantari, muste, purici  |  Toata suprafata  |  Toate sectoarele  |  Transport mobilier  |  Transport rapid  |  Tratamente combatere daunatori  |  Tratamente profesionale  |  Viata de noapte  |  Zone de expertiza  |  Zone de productie  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.