DARI TEHNOLOGIES Afisari: 2895
Categorie: COMERT >> Vanzari diverse Vizitatori: 1324
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. George Calinescu, nr. 5, bl. AN45 ap. 40, Oradea, judetul Bihor
-------------------------
Phone: Telefon
  0740 018180; 0732 018180; 0259 476 526
-------------------------
Web: Internet
  email: office@daritehnologies.ro; comenzi@alcooltest-online.ro
  site: www.daritehnologies.ro
www.alcooltest-online.ro

 
Fiole alcoolscop DTF 200 Pret: 6,00 RON buc.
Detalii  video  

FIOLE ALCOOLSCOP DE UNICĂ FOLOSINTA

Sunt instrumente clasice de determinare a alcoolemiei din aerul expirat, bazându-se pe reactia chimicã dintre substanta reactivã din fiolã (tub de sticlã) si aerul cu continut de alcool din exhalatia persoanei testate.    

 Este si azi o metoda raspandita pentru detectia alcoolemiei din respiratie, posibil si cea mai ieftinã solutie pentru stabilirea alcoolemiei.

 Fiola alcooltest DTF 200 este portabila, testeazã rapid, in conditii igienice si poate fi atasatã FIZIC ca PROBÃ MARTOR la procesul verbal de constatare.

Fiola alcooltest se foloseste cu succes:

  ca instrument de protectia muncii, in locurile unde angajatii trebuie sa respecte riguros disciplina locului de muncã si nu l-i se permite consumul de bãuturi alcoolice (de ex. constructii; transporturi: cale ferata, rutier, naval, aerian; productie de orice fel; pazã si protectie; manevrare utilaje; industrie de orice tip; s.a.m.d)

  Fiola alcooltest DTF200 determinã nivelul alcoolemiei din aerul expirat a persoanei testate. Acest model tine cont si de cantitatea de aer care se suflã in fiolã. Cu aceste fiole se poate stabili dacã persoana testatã a bãut sau nu alcool. 

  Fiola alcooltest DTF200 indicã, concentratia alcoolemiei in aerul expirat, prin schimbarea culorii substantei reactive din interiorul tubului. Fiola alcooltest este de unicã folosintã, de dimensiuni reduse, utilizarea ei fiind foarte simplã. Se poate folosi oricând si oriunde. Produsul este de incredere, fiind capabil sã ofere rezultate precise, acestea fiind sustinute si de experienta de peste 10 ani ale utilizãrii lui.

Fiola alcooltest DTF200 indicã alcoolemia in intervalul de 0,0‰ – 0,8‰ si peste.

Cum se foloseste fiola alcooltest DTF200

  Pasul 1. VERIFICAREA FIOLEI        

Convingeti-vã cã substanta reactivã din interiorul fiolei nu si-a schimbat în vreun fel culoarea originalã (galben-portocaliu). Dacã, constatati cã cristalele prezintã o altã culoare decât cea originalã, fiola nu poate fi utilizatã deoarece poate indica valori eronate. 

Pasul 2. PREGÃTIREA FIOLEI        

Cu ajutorul pilei metalice, gãsite în cutie, rãzuiti ambele capete ale tubului de sticlã, fãrã deteriorarea mustiucului igienic din cauciuc aflat la una din capetele tubului. Cu grijã, printr-o apãsare usoarã, rupeti ambele capete ale fiolei. 

Notã:        Mustiucul igienic din cauciuc aflat pe tub are rol protector impotriva eventualelor rãniri in timpul suflãrii in fiola alcoolscop, precum si rol igienic. 

Pasul 3. TESTAREA SUBIECTULUI        

Se ia mult aer in plãmân si se suflã energic in fiola alcooltest in sensul indicat de sãgeata rosie imprimatã pe tub. Se suflã pânã ce inelul galben imprimat pe fiolã isi va schimba culoarea in portocaliu. Dupã aceea persoana testatã se opreste din suflat. 

Notã:        Dacã, dintr-o suflare inelul galben nu s-a colorat in portocaliu, inseamna cã persoana testatã nu a suflat indeajuns aer in fiolã. Se suflã pânã ce se obtine colorarea inelului in portocaliu.In timpul suflãrii in fiola alcooltest, tubul de sticlã se infierbântã pânã la aprox. 60°C, ceea ce este normal si suportabil de degete.Tineti cont, ca in timpul testãrii alcoolemiei, in tubul alcooltest sã nu ajungã prea multã umezealã( de ex. salivã), deoarece aceasta ingreuneazã folosirea fiolei.

Pasul 4. INTERPRETAREA REZULTATULUI        

Dupã prelevarea reusitã a probei de respiratie se asteaptã 1 – 2 minute. Rezultatul astfel obtinut este comparat cu scala de culoare din cutie.In cazul consumului de alcool, substanta reactivã galbenã din interiorul fiolei alcooltest se coloreazã in verde. Dacã, substanta reactivã se inverzeste dincolo de inelul rosu imprimat pe tub, inseamnã cã alcoolemia persoanei testate a depãsit indicele de 0,8 ‰ alcool pur în aerul expirat.

Interpretarea rezultatului testului de alcoolemie se face astfel: 

o alcoolemie intre 0,3 ‰ – 0,5 ‰  - persoana testatã a bãut (sub influenta bãuturilor alcoolice) dar nu este în stare de ebrietateintre,

o alcoolemie intre 0,5 ‰ – 0,8‰  - fazã incipientã de stare de ebrietate, 

o alcoolemie de peste 0,8‰ - stare de ebrietate concludentã. 

 

Pretul afisat nu contine TVA 19% si nici taxele de curier

Acest model de fiole alcooltest au fost inlocuite din septembrie 2017 cu

FIOLELE ALCOOLTEST FARA CROM, care sunt ecologice si mult mai usor de utilizat. 

Accesati, sau copiati in browser acest link: 

https://www.alcooltest-online.ro/fiole-alcooltest/fiole-alcooltest-fara-crom-cu-balon.html

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video