Darer Service Center Bihor - Produse si Service pentru marca BenQ Afisari: 908
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Computere si tehnica de calcul Vizitatori: 393
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Bobalna, nr. 127A ( E60 / DN1 vizavi de MOL) , Alesd, judetul Bihor
-------------------------
Phone: Telefon
  0740166808; 0259342577; 0259342431
-------------------------
Web: Internet
  email: darer@darer.ro; comanda@darer.ro
  site: www.darer.ro

 
Videoproiector BenQ MX704 Wireless XGA  
Detalii  video  

Videoproiector XGA BenQ MX704, 4000 Ansi-Lumeni, contrast 13.000:1, wireless (adaptor wireless Qcast inclus) - prezentat de DarerPrezentari profesionale, chiar si wireless!

Stralucitor si puternic, dar simplu de utilizat, proiectorul BenQ MX704, transforma ideile dumneavoastra in prezentari stralucitoare si eficiente. Cu design-ul sau modern, ofera o luminozitate de 4000 Ansi iar controalele "one-touch" ofera simplitate chiar si pentru streaming wireless. Nu cautati mai departe pentru cea mai inteligenta solutie folosita intr-o sala de conferinta!

Luminos, puternic si...tacutProiectoarele conventionale cu luminozitate inalta fac o multime de zgomot. Nu si BenQ MX704 care, la intreaga lui putere de 4000 Ansi, are doar 31dB. Tacut si genial, MX704 va capta audienta, fara a exista posibilitatea distragerii datorita zgomotului.

Design inteligent pentru comenzi "naturale"Fiecare detaliu al lui BenQ MX704 este optimizat pentru business. Butoanele cu o singura atingere pentru EcoBlank si pentru Qcast, atat pe telecomanda cat si pe videoproiector, fac totul atat de usor pentru o prezentare de succes. Un nou panou de control pastreaza toate comenzile proiectorului la indemana si locasul special pentru Qcast (aflat in interiorul proiectorului) sunt detalii constructive ce fac ca design-ul minimalist sa fie pastrat.

Contrast Ultra-InaltUn raport de contrast ridicat asigură faptul că, indiferent ca este text, imagine, grafice, diagrame sau video, totul este proiectat cu o claritate sporită , în special pentru datele numerice

 

Ajustare duala a inclinarii

Noul BenQ MX704 include reglaje duale a inclinarii, pentru o perfecta adaptare la ecranul de proiectie. Simplu si rapid, prezentarea de succes poate sa inceapa!

 

Functia "Keystone 2D"Ajusteaza imaginea proiectata atat pe verticala si cat pe orizontala, pentru a corecta efectul de trapez - care se obtine atunci cand videoproiectorul nu este plasat chiar in centrul ecranului de proiectie. Corecteaza extrem de rapid orice pozitie gresita a instalarii proiectorului.

 

Functia "Corner Fit" - umple colturile imaginii proiectate Indiferent de locul de amplasare, aceasta functie "umple" colturile imaginii proiectate. Aveti posibilitatea sa setati oricare din cele 4 colturi ale imaginii, folosind telecomanda proiectorului

 

Dispozitive Mobile, telefoane si tablete cu MHL (Mobile High-Definition Link) Datorită conectivităţii MHL puteţi afişa direct din dispozitivele Android pe videoproiector, impartind bucuria cu familia. Videoproiectorul BenQ MX704 este dotat cu funcţia MHL şi vă permite să afişaţi datele, fotografiile şi alt conţinut de pe dispozitivele dumneavoastră cu Android. Puteti chiar naviga pe internet, avand imaginea proiectata, fara a porni vreun calculator. De asemenea, dispozitivul dumneavoastră Smart (tabletă, telefon) se poate si încarcă în timp ce vizualizati continutul, deci nu trebuie să vă faceţi griji că veţi rămâne fără baterie mai tarziu. In plus, poti controla functiile de playback de pe telecomanda videoproiectorului BenQ MX704

 
Galerie foto (3)
[Image #1] [Image #2] [Image #3]
Prezentare video