Darer Service Center Bihor - Produse si Service pentru marca BenQ Afisari: 908
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Computere si tehnica de calcul Vizitatori: 393
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Bobalna, nr. 127A ( E60 / DN1 vizavi de MOL) , Alesd, judetul Bihor
-------------------------
Phone: Telefon
  0740166808; 0259342577; 0259342431
-------------------------
Web: Internet
  email: darer@darer.ro; comanda@darer.ro
  site: www.darer.ro

 
Monitor LED BenQ GW2470ML  
Detalii  video  

Monitor LED BenQ GW2470ML cu panel VA, Flicker Free si Low Blue Light, FullHD, HDMI + DVi - distribuit in Romania de DarerBucurie zilnică, pentru relaxare sau pentru lucrul în mediul business

Monitorul BenQ GW2470ML este un monitor FullHD (1920x1080) cu diagonala de 23.8 inch si rama ingusta, proiectat cu tehnologia exclusiva BenQ, Eye-Care™, ce insumeaza tehnologii inovatoare, cum ar fi tehnologia "Low Blue Light Plus" si tehnologia "Flicker-free", pentru un maxim de confort vizual in timpul perioadelor de vizionare extinse, oferind in acelasi timp, detalii deosebite si o performanta vizuala de exceptie. Construit cu un panel LED in tehnologie VA, BenQ GW2470ML promite sa aduca o noua experienta audio-vizuala, datorita boxelor integrate si multiplelor posibilitati de conectare cu diverse surse multimedia, oferind o afisare impecabila a imaginilor, fara nici un cusur. 

Distractie zilnica, la munca si acasa

O intruchipare perfecta a filozofiei "mai putin inseamna mai mult”, monitorul LED VA BenQ GW2470ML este un dispozitiv complementar pentru orice spatiu de lucru modern. Toate aspectele legate de forma si facilitatile sale, sunt reduse pentru a aduce impreuna simplitatea si functionalitatea intr-o forma estetica de exceptie. In plus, utilizatorii se pot bucura de confort optim pentru ochi prin intermediul tehnologiilor BenQ Eye-Care™. Monitorul BenQ GW2470ML nu doar promoveaza un stil de viata minimalist si modern, ci este si o poarta de acces catre momente de distractie zilnica, dar si pentru lucrul in mediul business.

Confortul ochilor si siguranta cu tehnologiile "Low Blue Light" si "Flicker-Free"

Certificare TÜV Rheinland

Monitoarele BenQ cu tehnologiile "Eye-Care" sunt certificate de catre TÜV Rheinland, lider mondial in certificarea tehnica si de siguranta pentru utilizator. Aceasta autoritate globala, TÜV Rheinland, certifica ca monitorul BenQ GW2470ML, avand incorporate tehnologiile Flicker-Free, Low Blue Light Plus si contrast 3000:1, este cu adevarat prietenos cu ochiul uman. Fiind prima marca de pe glob care a introdus tehnologia "Eye-Care", BenQ se angajeaza sa protejeze sanatatea utilizatorilor, fara a face vreun rabat de la calitatea vizionarii, monitorizand atent si permanent liniile de productie.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video