Darer Service Center Bihor - Comercializare si Service pentru marca BenQ Afisari: 4015
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Foto (aparate clasice si digitale, laboratoare) Vizitatori: 1702
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Bobalna, nr. 127A, Alesd, judetul Bihor
-------------------------
Phone: Telefon
  0740166808; 0259342577 ; 0259342431
-------------------------
Web: Internet
  email: darer@darer.ro; comanda@darer.ro
  site: www.darer.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

Suntem Darer, companie infiintata in 1994, cel mai mare distribuitor de produse BenQ in Romania si singurul Centru de Service autorizat de BenQ pentru Romania si Republica Moldova. In cifre, Darer este cel mai mare distributor de videoproiectoare din Romania, toate videoproiectoarele vandute fiind marca BenQ, avand un Market Share de 25.7% din totalul pietei din Romania (statistica realizata pentru anul 2014, pe teritoriul Romaniei, toate brand-urile). Dupa inchiderea anului 2015, Market Share-ul detinut de Darer pe segmentul de videoproiectoare in Romania, a crescut cu 1.1 puncte procentuale, atingand 26.8%. Ne propunem sa atingem in 2016 un procent de 29% din totalul pietei din Romania.

Va prezentam cea mai completa gama de produse BenQ si QisDesign din Romania, un adevarat showroom virtual BenQ, accesorii si piese de schimb specifice, originale BenQ. Deoarece dorim sa apreciati produsele BenQ la adevarata lor valoare, vom incerca sa iesim din tiparul unui site online obisnuit, oferindu-va o gama larga de servicii specifice : de la proiectare sisteme de proiectie si video wall-uri, la operatii de intretinere, depanare, servicii after-sales, Buy-Back produse, precum si optiuni de garantie extinsa pentru produsele BenQ. Dorim sa fiti incantati!. Pentru ca la noi, la BenQ, incantarea conteaza!.

Iubim produsele BenQ si ne bucuram ca si dumneavoastra le iubiti! Va multumim pentru acest lucru!. De aceea, va intampinam cu cele mai mari si variate stocuri de produse BenQ si QisDesign, stocuri care acopera aproape tot ce produce BenQ, o retea proprie de peste 600 de dealeri BenQ activi in aproape toate orasele tarii, precum si cu un Centru de Service BenQ profesional, cu o dotare de ultima generatie si specialisti de service instruiti la BenQ Europe. Iar pentru ca ne dorim sa va oferim si produse din alte categorii, va spunem cu mandrie, ca suntem si distribuitor autorizat pentru Mikrotik si Fortron.

Suntem Darer si ne bucuram sa va cunoastem. Dumneavoastra?

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video