DANYEL STUDIO Afisari: 1274
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Diverse Vizitatori: 595
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Serban Voda, ,
-------------------------
Phone: Telefon
  0762727258; 0733469995
-------------------------
Web: Internet
  email: contact.danyelstudio@yahoo.com
  site: www.danyelstudio.ro

 
Legalitate VideoChat!  
Detalii  

Videochat nu inseamna altceva decat o convorbire virtuala intre 2 parteneri de discutie aflati in tari diferite, asistata de o camera web. DanyelStudio asigura deplina confidentialitate a discutiei, ce nu va fi niciodata inregistrata local sau pe serverele noastre de videochat. De asemenea, nicio alta persoana in afara celor 2 parteneri de discutie (model si vizitator) nu va avea acces la discutie in timpul sau dupa consumarea acesteia.

Totul este strict confidential!Modelele noastre au libertate completa asupra modalitatii in care aleg sa comunice si a temelor de discutie ce pot fi abordate in videochat. Nimic nu este impus sau prestabilit. Fiecare fata isi va putea folosi imaginatia si va cunoaste persoane interesante, intr-o atmosfera relaxanta si placuta. Aparatura pusa la dispozitie de studio-ul nostru faciliteaza comunicarea si permite utilizatorilor de videochat intimitatea si siguranta de care au nevoie.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Aparatura performanta  |  Locuri de munca  |  Mobilier modern  |  Transport mobilier  |  Video chat  |  Videochat cupluri  |  Videochat fete  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.