DANIELLI SLEEP SHOP Afisari: 3521
Categorie: COMERT >> Vanzari diverse Vizitatori: 1617
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Unirii, Nr. 70, Bl. J4, Sc .2, Ap. 51, Sector 3,
-------------------------
Phone: Telefon
  0214102687; 0730106091
-------------------------
Web: Internet
  email: office@daniellisleepshop.ro
  site: www.daniellisleepshop.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

Danielli Sleep Shop 

 

Va multumim pentru interesul Dvs. si pentru atentia acordata produselor pentru un somn linistit si sanatos marca TED.Saltelele TED sunt cele mai raspandite saltele pe piata saltelelor vandute din Bulgaria. "Pentru ca sunt confortabile" este moto-ul cheie al companiei, axat pe intentia de a oferi produse de inalta calitate cu caracteristici imbunatatite permanent. Noi credem ca i laplicam cu succes.

 

Calitatea produselor este ideea cheie - strategia noastra pe termen lung este de a pastra imbunatatirea constanta a calitatii fara sa facem nici un compromis.Toate produsele marca TED au o raspandire larga pe piata din Bulgaria, reprezentand un mix optim intre calitate si un pret bun.Va multumim pentru alegerea Dvs. 

 

Istoric - inceputul:

Productia saltelelor sub marca TED a inceput in 1995.Ca rezultat la efortul depus si a activitatilor de marketing la scara larga conducerea companiei a reusit sa stabileasca productia si sa faca din saltelele TED una din cele mai comercializate marci in tara apreciata de toti partenerii nostri. 

 

Conducerea:Succesul obtinut si proiectele de crestere pentru dezvoltarea rezultatelor companiei se bazeaza pe experienta, abilitatile profesionale si eforturile depuse la toate nivelele de la operatori si personalul de productie la manageri. Fabrica:Dezvoltarea rapida a companiei presupune facilitati de productie largi si bine determinate.

 

Astfel, fabrica de saltele TED a fost construita si pusa in functiune in 2000 in orasul Plovdiv.Suprafata fabricii de 6.000 m2 include productia, administratia si posibilitatile de depozitare. Noi lucram cu o linie de echipament moderna, produsa de liderii companiilor internationale specializate in fabricarea  masinilor de producere a saltelelor.

 

Ciclul complet de producere al saltelelor este acoperit de  inalta capacitate si consumul energetic mic al masinilor. Saltele, paturi, canapele - Premii si medalii:

 

Conducerea fabricii de saltele "TED" a fost premiata pentru a treia oara consecutiv la Targul International Plovdiv cu medalia de aur.Acest premiu special a fost acordat modelului "Favorit S" reprezentand cea mai luxoasa clasa de saltele.In completarea medaliei de aur TED INVEST Ltd. a fost de asemenea premiata cu o diploma de onoare pentru designul cel mai bun al expozitiei din cadrul targului reprezentand o initiativa deosebita a Targului International Plovdiv si a Asociatiei de Design National si Publicitate.Anul  trecut medalia de aur a fost acordata pentru patul de hotel "TED", iar compania a fost prima si singura producatoare meritand premiul pentru acest tip de produs.

 

In 2002 premiul a fost obtinut pentru cel mai bun model - salteaua cu o singura fata "TED3" (MILANO) . Certificatul prestigiosului standard englezesc pentru neinflamabilitate a componentelor saltelelor "TED" este o mandrie si o recunoastere meritata pentru atingerea cerintelor europene si globale de inalta calitate a produselor fabricii de saltele "TED".

 
Galerie foto (7)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7]
Prezentare video