Studio de Psihoterapie Daniela Damian Afisari: 52
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Psihiatrie-Psihologie Vizitatori: 46
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Dorobanti, nr. 135-145, sector 1
-------------------------
Phone: Telefon
  0727793570
-------------------------
Web: Internet
  email: studio@danieladamian.com
  site: www.danieladamian.com
  facebook: studiodanieladamian

 
Psihoterapeut Daniela Damian  
Detalii  

Sunt Daniela Damian, psihoterapeut specializat în terapie de familie, analiza tranzactionala, mediere de familie, psihogenealogie, psihodrama si psihosexologie.

Viziunea mea

Sa ghidez persoanele care îsi doresc îmbunatatirea relatiilor interpersonale, câstigarea libertatii personale si trairea propriei istorii, prin cunoasterea radacinilor sale ancestrale, care permit calea catre evolutie. 

Relatiile pentru mine înseamna comunicare verbala si nonverbala buna, valori comune, dragoste, loialitate, fidelitate, compasiune, respect, încredere; înseamna încurajare reciproca si crestere personala din punct de vedere intelectual, emotional, artistic si profesional!

Viata în sine este o experienta, o invitatie la fericire. Începe prin a îti pune întrebari cu privire la originea ta, fii tu.

Pentru mine, cel mai important aspect al experientelor este cel al al învatarii interpersonale, unde schimbarea profunda se produce prin intermediul experientelor din contextul relatiilor.

În prezent sunt Psihoterapeut, cu formare în Psihoterapia Transgenerationala (Bucuresti) si Mediere Familiala (Florenta, Italia). Psihoterapeut specialist autonom în Psihoterapie de Familie din 2011 si Analiza Tranzactionala 2009, acreditata de Colegiul Psihologilor din România, Asistent Social  (2007).

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
psihoterapie familie  |  Ambii parteneri  |  Asistent de psihodrama  |  Colegiul psihologilor   |  Psihoterapia cuplu  |  Psihoterapia familie  |  Psihoterapie individuala  |  Relatiile de afaceri   |  Relatiile de familie  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.