Dance Addiction cursuri dans Calarasi Afisari: 371
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Cursuri cultura, arte, dansuri Vizitatori: 239
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Rahova, nr. 113, Calarasi, judetul Calarasi
-------------------------
Phone: Telefon
  0735335607
-------------------------
Web: Internet
  email: odaeclement@yahoo.com
  site: www.danceaddiction.ro

 
Dansul Mirilor  
Detalii  video  

Cursuri Pentru Dansul Mirilor

Cea mai buna solutie pt. dansul/valsul mirilor sunt cursurile private. Imagineaza-ti ca esti intr-un oras strain, GPS-ul nu functioneaza, telefonul nu mai are baterie si trebuie sa ajungi la o intalnire importanta. Ai putea sa incerci toate strazile si stradutele pana ajungi la destinatie dar nu ar fii mult mai usor  sa intrebi pe cineva cum se ajunge in locul X.

Acelasi exeplu’ se aplica si in cazul dansului, exista si alte solutii pt. a  prezenta un dans acceptabil la petrecere, cum ar fi: sa invatati cu ajutorul filmuletelor cu alti miri de pe YouTube sau DVD-uri insructionale cu pasi de dans, dar cel mai “scurt drum” sau cum spuneam mai sus, cea mai buna solutie raman Cursurile Private de Dans.

Cursurile de dans nu sunt doar cea mai rapida cale de a pregatii un dans ci si calea prin care il poti personaliza in functie de preferintele, nevoile si aptitudinile voastre. La aceste cursuri veti fi ghidati pas cu pas asa incat primul dans al serii sa se transforme dintr-un stress in plus intr-o experienta unica, distractiva si relaxanta. Cu ajutorul unui instructor de dans va veti bucura, nu numai, de dansul din seara nuntii dar si de procesul de invatare si fiecare sedinta in parte.

 

Coregrafii Dansul Mirilor

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video