Dadi Consulting - Contabilitate, asistenta fiscala si juridica, salarizare, Bucuresti Afisari: 899
Categorie: AFACERI >> Audit, contabili Vizitatori: 443
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Primaverii, Nr. 39, et. 1, Sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0212231897; 0212241033
-------------------------
Web: Internet
  email: office@dadi.ro
  site: www.dadi.ro

 
Intocmire contabilitate financiara  
Detalii  video  

Contabilitate financiara reprezinta activitatea specializata prin care se standardizeaza informatiile economice ale fiecarei companii in vederea cunoasterii, evaluarii si controlului patrimoniului companiei.

Contabilitatea trebuie sa fie tinuta de catre profesionisti care au capacitatea de a interpreta informatiile economic cu scopul de a furniza informatii clare pentru totii utilizatorii informatiilor contabile cum ar fii: manageri, actionarii sau asociatii, salariatii, Guvernu si institutiile sale, creditorii, investitorii, publicul etc.

DADI Consulting asigura tinerea contabilitatii financiare a companiilor folosind o metodologie proprie de culegere si prelucrare a informatiilor economice care ofera un cadru legal si exact cu privire la responsabilitatile fiecarei parti contractante.

Realizarea transferului de informatii de la client la DADI Consulting se efectueaza online prin intermediul Internetului folosind o platforma informatica foarte puternice pusa la dispozitie de DADI astfel incat prelucrarea informatiilor va fi efectuata cu un decalaj de timp minim de aproximativ o zi lucratoare.

Prin intermediul acestui sistem inovator unic in romania DADI Consulting furnizeaza companiilor date cu privire la valoarea impozitelor, taxelor si altor indicatorii economici in cursul luni curente de la o zi la alta. Astfel manageri si organele de conducere ale companiilor pot stabili strategii de lucru bazandu-se pe informatii economice curente. Vechile metode de tinere a contabilitatii furnizau informatii catre manageri cu un decalaj de aproximativ o luna intarziere (25 a luni urmatoare).

DADI Consulting raspunde de modul de prelucrare a informatiilor economice furnizate de catre client, iar acesta de realitatea si corectitudinea informatiilor furnizate.

DADI Consulting in cadrul serviciului prezentat la aceasta sectiune asigura companiilor tinerea contabilitatii sintetice efectuand urmatoarele activitatii:

  • contarea si prelucrarea informatiilor economice;
  • intocmirea Registrului Jurnal;
  • intocmirea Jurnalului de Cumparari;
  • intocmirea Jurnalului de Vanzarii
  • intocmirea fiselor Sah
  • intocmirea Balantei de Verificare.
  •  
    Galerie foto (1)
    [Image #1]
    Prezentare video