Dadi Consulting - Contabilitate, asistenta fiscala si juridica, salarizare, Bucuresti Afisari: 899
Categorie: AFACERI >> Audit, contabili Vizitatori: 443
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Primaverii, Nr. 39, et. 1, Sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0212231897; 0212241033
-------------------------
Web: Internet
  email: office@dadi.ro
  site: www.dadi.ro

 
Analiza economica  
Detalii  video  

Companiile moderne intampina greutatii cu privire la modul de stabilire al strategiei viitoare sau a identificarii surselor de finantare necesare activitatii proprii, datorata multitudini informatiilor economice care trebuiesc coroborate in vederea stabiliri telului propus.

Toate strategiile de dezvoltare ale companiilor vechi sau strategiile initiale ale companiilor nou infiintate trebuie sa se bazeze pe informatiile furnizate de planuri de afaceri profesionist elaborate. Planurile de afaceri sunt studii intocmite de specialisti in vederea stabiliri cu exactitate a rezultatelor viitoare obtinute din derularea proiectelor stabilite initial si al modului de gestionare al resurselor companiei. De modul de elaborare al Planului de Afaceri de calitatea Analizei economie depinde rezultatul final al investitiei.

In contextul dezvoltarii economiei globale si marirea pietei de desfacere companiile romanesti se confrunta cu necesitatea tot mai acuta de capital imprumutat necesar realizarii planurilor investitionale. In vederea obtinerii finantarilor necesare companiile trebuie sa intocmeasca diverse studii si planuri necesare analizari performantelor companiei de catre Banci.

DADI Consulting vine in intampinarea clientilor sai cu un pachet de servicii de Analiza economica care cuprinde, nu limitativ, urmatoarele:

  • Elaborarea si intocmirea de planuri de afaceri in functie de obiectivele stabilite de catre client in vederea deschiderii unei noi afaceri sau dezvoltarii celei existente;
  • Elaborarea de analize economico-financiare complete in vederea obtineri de finantari de la banci sau institutii de credit (SAPARD, PHARE, etc.);
  • Elaborarea si intocmirea de Bugete de Venituri si Cheltuieli;
  • Elaborarea de Fluxuri de numerar necesare la obtinerea de finantari de la banci;
  • Analize economice ale activitatii desfasurate de societate cu scopul identificari zonelor de cheltuieli ce pot fi ajustate in vederea optimizari profitului;
  • Elaborarea de planuri de restructurare ale companiilor aflate in situatie economice precare;
  • Elaborarea de Analize economice dedicate unui singur departament din companie cum ar fi: analiza activitatii de productie, activitatii de desfacere si sau activitatii de aprovizionare.
  •  
    Galerie foto (2)
    [Image #1] [Image #2]
    Prezentare video