Prosperio Bogdan Toma, Cursuri Reiki - Bucuresti Afisari: 11021
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Bioterapie Vizitatori: 3916
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Calarasilor , nr.321,Sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0744991848
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.bogdanprosperio.ro

 
Despre noi  
Detalii  video

Cine este Bogdan Prosperio ?

Bogdan Prosperio sustine Cursuri Reiki in Bucuresti si in Romania, sau online pentru romanii aflati la mare distanta.  Telefon: 0744991848

Pentru ca ii pasa cu adevarat de viata celorlalti, pentru ca isi doreste ca oamenii sa fie cit mai sanatosi si fericiti, Bogdan Prosperio are confirmari si rezultate de calitate de la foarte multi cursanti.

Bogdan Prosperio isi doreste ca tot mai multi oameni sa fie din ce in ce mai sanatosi si astfel toata Planeta Pamint sa fie mult mai sanatoasa.

Avind o experienta de peste 28 de ani in domeniul Medicinei Integrative Bogdan Prosperio va poate oferi metode autentice si unice pentru a beneficia de o reala ascensiune spirituala. In acest process extraordinar de placut veti obtine si success in vindecare si preventie a diferitelor provocari legate de sanatate. Aplicind aceste metode veti cistiga mai mult optimism, sanatate, prosperitate si succes.

Bogdan Prosperio a primit initierea pe linia renumitului Maestru William Lee Rand, care a fondat Centrul International de Reiki Training (The International Center for Reiki Training) in Statele Unite ale Americii. (diploma recunoscuta international).

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video