Coral Construct, Bucuresti - Managementul Proprietatii Afisari: 401
Categorie: AFACERI >> Consultanta, acreditari, certificari calitate Vizitatori: 646
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Grivitei, Nr. 180, Sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0314370370; 0216655481; 0314370373
-------------------------
Web: Internet
  email: office@coralconstruct.ro; office@coralconsulting.ro
  site: www.coralcompanies.ro

 
Despre Coral Companies  
Detalii  video  

Scopul nostru este acela de a fi eficienti in colaborarea cu organizatia dumneavoastra, de aceea imbinam cu minutiozitate gama noastra de servicii pentru a se potrivi perfect cerintelor dvs.

Ne mandrim cu faptul ca suntem deschisi, sinceri si impartiali, asigurandu-va obtinerea celor mai bune rezultate pentru proiectul dumneavoastra.

Clientii nostri sunt cel mai important lucru pentru noi. Ne construim relatiile de afaceri prin sinceritate si integritate, asigurandu-ne ca aceste relatii dureaza ani, nu luni.

Deoarece suntem una dintre cele mai mari si experimentate companii de Property si Facility Management si Consultanta in Constructii din Romania, avem resursele necesare pentru a face fata tuturor cerintelor  si de a gestiona orice proiect de constructie.  

Companiile Coral se dedica sa ofere clientilor nostri solutii de consultanta eficiente si rentabile prin eforturi constante de imbunatatiri profesionale si inovatie in programele si tehnologia noastra.

Contractand serviciile companiei noastre, clientii au avantajul de a se concentra pe propriile afaceri, economisind astfel timp si bani.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video