CopyPrint Bucuresti - Centru de printare si copiere Afisari: 1656
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Centre de copiere, stampile Vizitatori: 813
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Dacia, nr. 30, (Cladirea Mecano Import Export),Sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0213194959; 0726697850; 0723554424
-------------------------
Web: Internet
  email: office@copyprint.ro
  site: www.copyprint.ro

 
Carti de vizita  
Detalii  video  

Firma noasta va ofera o gama variata de cartoane pentru carti de vizita de cea mai buna calitate: carton 300g mat (standard), carton 300 g lucios, carton 300 g satinat, cartoane mate, cu diferite striatii, cartoane speciale (ivory, sidefate etc). Puteti alege intre o multitudine de cartoane de diverse dimensiuni utilizand mostrele existente la sediul nostru.Tiparirea acestora se realizeaza pe imprimanta digitala.De asemenea firma noastra executa la cerere carti de vizita prin serigrafie, folio, gonflabile, emboss si pe suport PVC. (preturile se comunica la fiecare comanda in parte). Trebuie sa mentionati procedeul (serigrafie, folio etc) si numarul de culori folosite si veti primi oferta de pret potrivita.

Pentru situatia in care nu dispuneti de o macheta, iar modelele propuse pe site-ul nostru nu va satisfac dorintele, va putem crea un layout personalizat, contra cost, pretul fiind de 50 lei (TVA inclus)/ora de machetare. Trimiteti pe e-mail la office@cartivizita.ro detaliile necesare realizarii unor propuneri (culori ce trebuie folosite, asezare in pagina, fonturi dorite, etc. eventuale reguli de corporate design), noi estimam timpul de lucru, vi-l aducem la cunostinta, iar dupa primirea acordului dumneavoastra referitor la pret, va retrimitem un email cu cateva propuneri de macheta. Pentru claritate si aproximare buget, cea mai complexa macheta pentru o carte de vizita dureaza aproximativ 3 ore, iar cea mai simpla (o sigla si text) – aproximativ o jumatate de ora. Pentru usurinta in colaborare acceptam 3 modificari pe macheta agreata ca fiind potrivita pentru dumneavoastra. In functie de cantitate, termenul de executie si livrare este de 24 ore din momentul trimiterii confirmarii: “Bun de Tipar!”.

Daca doriti sa va livram comanda, aceasta (livrarea) este gratuita pentru comenzi de peste 200 de lei, iar in cazul in care nu indepliniti aceasta conditie dar totusi le doriti livrate, veti plati contravaloarea transportului, ce insemna 20 lei pentru Bucuresti si incepand de la 30 de lei (in functie de comanda si zona) pentru comenzile din tara.

Preturi si detalii gasiti pe www.cartivizita.ro

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video