Cooking Studio - Cursuri si Workshop-uri de gatit, Bucuresti Afisari: 120
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Cursuri alimentatie publica, turism Vizitatori: 73
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Radu Calomfirescu, Nr. 13, (in cadrul Atelierele ILBAH), sector 3
-------------------------
Phone: Telefon
  0767880961
-------------------------
Web: Internet
  email: office@cookingstudio.ro
  site: www.cookingstudio.ro
  facebook: cookingstudio.ro

 
Curs Cooking Hobby  
Detalii  video  

Cursul de Gatit | Cooking HOBBY | organizat de Atelierele ILBAH este provocarea noastra pentru tine! Imbunatateste-ti tehnicile in bucatarie si impresioneaza-ti prietenii si familia cu o gama larga de preparate din bucataria internationala!

Acest curs este recomandat celor care gatesc din pasiune si isi propune sa genereze in primul rand satisfactie personala si o modalitate excelenta de petrecere a timpul liber.

Porneste alaturi de Chefi Profesionisti intr-o calatorie a gusturilor, a simturilor si a traditiilor, unde reusitele culinare se vor impleti armonios cu pasiunea pentru gastronomie… Invata tehnici speciale care vor transforma orice incercare culinara intr-un succes! Vei calatori, prin intermediul simturilor, in cele mai indepartate colturi ale pamantului, vei descoperi traditii, dar vei invata si cele mai noi tehnici si cuceriri ale bucatariei moderne!

“Gusta” o adevarata experienta de cunoastere si autocunoastere, ce te va ajuta sa iti dezvolti tehnicile de gatit si sa iti conturezi stilul propriu. Keep Calm and Let’s Start Cooking!

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video