Conti Grup Bucuresti - Comercializare si service echipamente HoReCa Afisari: 1869
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Echipamente pentru hoteluri, restaurante Vizitatori: 836
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Soseaua Chitilei, Nr.3, Sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0212121177 ; 0212121188; 0212121134
-------------------------
Web: Internet
  email: office@contigrup.ro
  site: www.contigrup.ro
  facebook: ContiGrupHoreca

 
Cuptoare Retigo  
Detalii  video  

Pentru prepararea unui meniu complet, nu e nevoie doar de o echipa experimentata de bucatari, ci si de echipamente de calitate pentru prepararea alimentelor avand o siguranta in gatit. Acest cuptor cuprinde combi steam, astazi un ajutor multifunctional si indispensabil pentru bucataria moderna.

RETIGO cuptoare combi profesionale au un design functional rafinat pana la ultimul detaliu, control intuitiv si proprietati excelente de izolare (nu vor incalzi bucataria).

In plus, acestea ofera functii avansate care includ curatarea automata, consumul redus de apa si energie pentru fiecare model in parte.

RETIGO VISION reprezinta o generatie de cuptoare combi optimizate, unice prin faptul ca aduc ultima tehnologie de preparare a celor mai solicitate feluri de mancare din bucataria internationala. Acopera atat exigentele consumatorilor, cat si cele ale utilizatorilor, reprezentand o oportunitate imensa pentru afacerea dvs: veti putea servi mancaruri de calitate clientilor, care se vor intoarce mereu la dumneavoastra.

Cunoaste perfectiunea in gatit cu aceste cuptoare RETIGO VISION de inalta calitate la cel mai bun pret, valorile si beneficiile fiind recunoscute de profesionistii din intreaga lume.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video