Contalia - Contabilitate si consultanta financiar contabila, Bucuresti Afisari: 1406
Categorie: AFACERI >> Audit, contabili Vizitatori: 550
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd.Dimitrie Cantemir, Nr. 11, Bl. 8, sc. A, et. 10, ap. 43, Sector 4, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0314097729; 072355076; 0723520151
-------------------------
Web: Internet
  email: office@contalia.ro
  site: www.contalia.ro

 
Contalia - detalii firma  
Detalii  video  

S.C. Contalia S.R.L. este persoana juridica româna, înfiintata în anul 2001, înmatriculata în Registrul Comertului sub numarul J40/10419/2001 având Codul Unic de Înregistrare 14360093, ce are ca obiect de activitate contabilitatea, revizia contabila si consultatiile în domeniul financiar-contabil.

Contalia S.R.L. va ofera în permanenta informatiile economico-financiare de care aveti nevoie pentru elaborarea strategiilor de dezvoltare si va ajuta sa luati cele mai bune decizii manageriale fiind în permanenta la curent cu noutatile legislative.

Contalia S.R.L. reprezinta în mod profesional interesele clientilor sai în fata controlului financiar de stat, bancilor si partenerilor de afaceri, fiind o garantie a desfasurarii corecte, în conditiile legii, a activitatilor economice întreprinse de clientii sai.

Contalia S.R.L. asigura confidentialitatea asupra activitatilor desfasurate de clientii sai, asupra datelor privind evidentele, performantele sau strategiile acestora.

Contalia S.R.L. îsi pune la dispozitie serviicile pe baze contractuale si raspunde în exercitarea profesiei disciplinar, administrativ, civil sau penal, dupa caz, potrivit legii.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video