Contadex Accounting - Contabilitate, expertiza contabila si consultanta fiscala, Bucuresti Afisari: 244
Categorie: AFACERI >> Audit, contabili Vizitatori: 123
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Penes Curcanul, Nr. 14, Bl. A, Et. 10, Ap. 51, Sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0722257832
-------------------------
Web: Internet
  email: conta@contadex.ro
  site: www.contadex.ro
  facebook: Contadex/

 
Contadex Accounting - detalii firma  
Detalii  video  

Contadex Accounting este o societate de contabilitate, expertiza contabila si consultanta în domeniul financiar contabil, oferind servicii contabile pentru orice domeniu de activitate, fie ca reprezentati un IMM, sunteti persoana fizica autorizata sau sunteti reprezentantul unei companii mari.

Obiectivul nostru este de a oferi clientilor nostri cele mai bune solutii, sprijin si asistenta la problemele întampinate prin intermediul unor lucrari de înalta tinuta profesionala, calitatea acestora fiind asigurata de specialisti cu experienta în domeniul financiar – contabil si fiscal.

Eforturile noastre sunt îndreptate exclusiv catre îmbunatatirea si dezvoltarea activitatii dumneavoastra. Astfel, clientii nostri dispun în mod curent de toate informatiile financiar – contabile, acestea fiind suportul deciziilor economice si financiare necesare în coordonarea activitatii companiei dumneavoastra.

Misiunea noastra este de a oferi încredere clientilor, promptitudine si pregatire profesionala în executarea lucrarilor contabile, bazându-ne pe un pachet de servicii la un înalt grad de profesionalism, reusind astfel sa informam clientul la timp si în mod corect despre modificarile legislative.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video