Anamar Impex, Aninoasa / Dambovita - Comercializare sisteme de irigatii Afisari: 1540
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii exterioare (fatade, alei, piscine) Vizitatori: 656
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Aleea Sinaia, Nr. 19, Aninoasa, judetul Dimbovita
-------------------------
Phone: Telefon
  0245212865; 0723654299; 0740154069
-------------------------
Web: Internet
  email: office@sisteme-irigatii.com; office@anamar.ro
  site: www.sisteme-irigatii.com

 
Aspersor ZX  
Detalii  video  

Aceste aspersoare sunt potrivite in special pentru arii restranse in agricultura, livezi si horticultura, precum si in parcari sau gradini private. De-a lungul celor sapte decenii de irigatii Perrot s-a creat un aspersor in aceasta clasa. Sunt realizate din materiale de calitate ce asigura o distribuire excelenta si de precizie a apei, chiar si picaturi. Acest model produce chiar si o curba de precipitare.Seria ZX este un partener neobosit si de incredere oferind stabilitate chiar si pe perioada lunga de utilizare continua.TIPURI DISPONIBILEZX 30 WR - Duza simpla pentru cerc complet sau partial de aspersie.ZX 9 - Duza simpla pentru cerc complet de aspersie.

FACILITATITraiectorie 30° sau 9°,  maner brat antistropire, duza cu pin pentru dispersie.Filet exterior de G1/2".MATERIALStut, cot, maner impact, capac protectie si dispozitivul de sector sunt realizate din plastic durabil. Duza este realizata din alama. Arcul de torsiune este realizat din otel inoxidabil.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video