Comes - Producatori de utilaje si echipamente sub presiune, Savinesti Afisari: 2044
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Instalatii incalzire (centrale, boilere) Vizitatori: 1128
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Gheorghe Caranfil, Nr. 3, Savinesti, judetul Neamt
-------------------------
Phone: Telefon
  0233280601; 0233281530; 0233280585
-------------------------
Web: Internet
  email: office@comes.ro
  site: www.comes.ro

 
Despre firma Comes Savinesti  
Detalii  video  

Despre noi

Infiintata in anul 1977, sub denumirea de Uzina Mecanica a Combinatului Chimic Savinesti, a fost creata initial ca furnizor de echipamente si piese de schimb pentru Platforma Chimica Savinesti.

In 1991 s-a infiintat in baza hotararii de guvern 1213/20.11.1990 ca si societate pe actiuni si si-a schimbat numele in COMES SAVINESTI (Compania Mecanica de Echipamente speciale), dupa care s-a privatizat in anul 2003.

In urma evolutiei pozitive post privatizare si a investitiilor in retehnologizare, COMES avea sa devina unul dintre principalii furnizori din tara, de schimbatoare de caldura, recipiente sub presiune (rezervoare, reactoare, economizoare, boilere), racitoare de aer cu tevi cu aripioare, coloane, cazane de apa calda & fierbinte si abur pentru industria Chimica, Petrochimica si Nucleara.

Acum, societatea are un capital  integral privat de 1162022 lei cu un numar de 190 de angajati si este raspandita pe o suprafata de 57.191 mp.

COMES a reusit sa raspunda celor mai exigente standarde industriale, fiind autorizata sa execute echipamente dupa cele mai importante norme interne si internationale (ASME, 2014/68/UE, CNCAN, ISCIR, domeniile Clasice si Nucleare  etc.).

Produsele COMES sunt fabricate intr-un sistem de management integrat calitate, mediu, sanatate si securitate in munca, procesele fiind controlate si urmarindu-se continuu eficacitatea acestora in conformitate cu cerintele standardelor aplicabile ISO 9001:2015, 14001:2005 si SR OHSAS 18001:2008.

 

Misiune

S.C. COMES S.A. este o societate comerciala creata cu scopul de a produce si comercializa instalatii sub presiune, schimbatoare de caldura, coloane pentru industria petrochimica si nu numai, constructii mecano-sudate. Fiind o companie centrata pe satisfacerea nevoilor clientilor din industriile de proces, aceasta ofera servicii si echipamente de cel mai înalt nivel, utilizând cele mai noi tehnologii de fabricatie si respectand toate standardele de calitate, siguranta în domeniu, în contextul globalizarii pietelor.

Viziune

Tinta noastra este aceea de a fi cel mai eficient producator de utilaje sub presiune din Romania, si partenerul de afaceri preferat de clientii si furnizorii actuali, cat si potentiali.

 

Valori

Ne dorim ca actualii si viitorii nostri clienti sa ne identifice drept un partener de incredere, intotdeauna orientat spre nevoile in continua schimbare ale pietei. Actionand responsabil, oferind produse si servicii la cel mai inalt nivel tehnic si angajand resurse umane de calitate, COMES promoveaza urmatoarele valori:

  •  Traditie si Experienta;
  •  Creare de valoare pentru clienti;
  •  Calitate si Profesionalism;
  •  Respect fata de societate, economie si mediu;
  •  Onestitate si Integritate.
 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video