Cold Tech Servicii Bragadiru/Ilfov - Culturi intensive de ciuperci Afisari: 842
Categorie: COMERT >> Utilaje agricole Vizitatori: 381
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Centurii, nr. 5-7, ferma nr. 2 , Bragadiru, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0745008728 ; 0746391858 ; 0213693230
-------------------------
Web: Internet
  email: office@coldtech.ro
  site: www.coldtech.ro

 
De ce sa cultivam ciuperci?  
Detalii  video  

Consider ca productia de alimente este viabila in contextul situatiei economice actuale iar faptul ca in fiecare saptamana intra in tara minim 25 camioane cu ciuperci de cultura importate de la vecini, indica clar faptul ca loc pe piata este destul.

Compania noastra este prestator de servicii adresate ciupercarilor din toata tara. Noi furnizam echipamente pentru spatiile de cultura in regim intensiv, le montam pe spatiile beneficiarului si dupa ce se efectueaza probele tehnologice asiguram consultanta si asistenta la demararea procesului de productie pentru a elimina posibilele pierderi induse de regimul de incepator.

Cu alte cuvinte, in ciupercaria dumneavoastra, in primul ciclu de cultura, pe toate spatiile, noi vom produce ciupercile si vom forma personalul totodata. Al doilea ciclu de cultura va fi produs de catre lucratorii ciupercariei sub directa noastra supraveghere.

In acest interval de 4-5 luni consider ca oricine poate acumula experienta acordand mare atentie procedurilor tehnologice. Daca insa cineva considera ca nu este suficient de experimentat continuam sa-i acordam asistenta contracost, cat timp acesta considera ca este necesar.

Ca urmare a solicitarilor exprimate de catre clientii nostri de-a lungul a cinci ani de activitate am considerat necesar sa abordam proiectarea unor incinte standard de cultura cu statut de constructii demontabile – provizorii, pe structura usoara acoperite cu poliplan si termoizolate interior cu un strat de 20-25 cm de vata minerala.

Aceste “tunele” pot fi acoperite si cu panouri Isopan in varianta putin mai scumpa.

Deasemenea, daca timpii contractuali ne permit, abordam si confectionarea stelajelor metalice multinivel aferente acestui tip de cultura in regim intensiv.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video