Cocor Luxury Store Afisari: 2628
Categorie: COMERT >> Centre comerciale, supermarketuri Vizitatori: 1250
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. I.C. Bratianu, nr. 29-33, sector 3,
-------------------------
Phone: Telefon
  0213124310; 0213139848
-------------------------
Web: Internet
  email: retail@cocor.ro; office@cocor.ro
  site: www.cocor.ro

 
Concept  
Detalii  video  

În folclorul romanesc este o pasăre de aur nemuritoare, care prezice viitorul şi vindeca orbii, în timp ce îsi schimbă aspectul de la magic la comun, în conformitate cu demnitatea privitorului. Superba reprezentare sculpturala a "Păsării în Spațiu" din seria "Măiastra", realizata de celebrul artist de avangarda Constantin Brâncuși, a fost vândută la licitaţie pentru 27 milioane dolari în 2006.

Aceeaşi valoare este alocată astăzi de către dezvoltatorii Cocor Store pentru renovarea generală a magazinului de moda veche al epocii comuniste și transformarea acestuia într-un punct de reper modern deconstructivist. Asemănător cu "Măiastra", Cocor renaște sub o mediafațada spectaculoasa din centrul Bucurestiului, transfigurând puncte de reper din oraşe notabile, cum ar fi Times Square şi Piccadilly Circus.

Expertul la nivel mondial in domeniul rafinamentului, domnul Milton Pedraza, preşedinte al Institutului de Lux din New York și-a exprimat încrederea în proiectul nostru:

"Sunt foarte fericit pentru direcția si viteza cu care România merge, cu toate ca traficul din Bucuresti este un pic nebun. Sunt, de asemenea, fascinat de conceptul high-end ce se executa la Cocor, pentru ca știm că romanii si-au cultivat întotdeauna rafinamentul şi în trecutul istoric Parisul i-a inspirat. Cred că veti avea extrem de mult succes ".

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video