Clas Cont Expert - Contabilitate, consultanta fiscala, salarizare si personal, Bucuresti Afisari: 1361
Categorie: AFACERI >> Audit, contabili Vizitatori: 537
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Soseaua Colentina, Nr. 40, Bl. 71, Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0740167467; 0722552057
-------------------------
Web: Internet
  email: clasexpertconcept@yahoo.com
  site: clasexpertcontabilitate.ro

 
Clas Cont Expert - detalii firma  
Detalii  video  

Suntem o firma de contabilitate, membra CECCAR,  înfiintata în 2010 si oferim clientilor nostri o gama completa de servicii de contabilitate si consultanta fiscala. Sediul firmei noastre este în Bucuresti si colaboram cu clienti din Bucuresti, sectorul Ilfov si din tara. Fiind o societate de dimensiuni mici putem mentine o relatie strânsa, deschisa si directa cu fiecare dintre clientii nostri.

Fiecare client primeste toata atentia noastra personala si profesionala si se poate baza pe sfaturi competente si reactii rapide si precise din partea personalului. Oricare ar fi cerintele dumneavoastra, putem ajuta.

Echipa noastra de profesionisti calificati va poate ghida prin fiecare problema financiara, contabila sau fiscala pe care o puteti întâlni si suntem de parere ca un contact strâns si permanent cu clientii nostri este esential în a ne ajuta sa oferim calitatea serviciilor care aveti nevoie.

Ne vedem pe noi însine ca un partener de afaceri pentru clientii nostri, gata sa dea sfaturi atunci când este necesar . Indiferent de amploarea implicarii noastre, puteti fi siguri de servicii de calitate la un pret competitiv.

Scopul nostru principal este acela de a oferi servicii de calitate si sfaturi eficiente care sa le permita clientilor nostrii sa ia decizii financiare în cunostinta de cauza. Pentru ca este extrem de important sa fim la curent cu legislatia si pentru a îmbunatati experienta tehnica si cunostintele noastre financiare pentru clientii nostri,  participam în mod activ la cursurile de perfectionare CECCAR.

Echipa noastra de experti.

Expertii nostri în contabilitate sunt extrem de flexibili in lucrul cu clientii. Suntem intotdeauna la dispozitia dvs pentru indiferent ce problema de contabilitate. Iata ce ne diferentiaza de competitie.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video