Charlie's Clinic Vet - Clinica Veterinara Bucuresti Afisari: 120
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Veterinari (cabinete) Vizitatori: 108
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Baladei, Nr. 4-6, Sector 4
-------------------------
Phone: Telefon
  0770934835
-------------------------
Web: Internet
  email: charlieclinicvet@gmail.com
  site: www.cvet.ro/
  facebook: CharliesClinicVet/

 
Diagnostic & Servicii Complete veterinare  
Detalii  

Alergie si mâncarime alinarea pielii
Stiati ca animalele dvs. de companie pot avea alergii la factori de mediu obisnuiti ca si tine? Ati observat ca pielea animalului dvs. de companie devine rosie sau fara mâncarime? Aceasta ar putea fi o reactie alergica. Animalele de companie pot suferi de alergii la elementele din mediul din jurul lor, precum si anumite ingrediente din alimentele lor, la fel cum pot oamenii. Unele semne ca animalul dvs. de companie poate suferi de alergie poate include:

– Mâncarime sau piele rosie / roz
– Zgârieturi sau mâncarimi neobisnuite
– Scurgerea din ochi sau din nas
– Caderea parului Vomitarea
– Diaree

Daca banuiti ca animalul dvs. de companie poate suferi de alergie, va recomandam sa faceti o examinare si consultare cu medicul veterinar. Medicii nostrii pot sa evalueze animalul dvs. de companie, sa discute simptomele sale si sa efectueze orice teste necesare pentru a ajuta la izolarea alergiei. Împreuna, puteti decide ce curs de medicamente sau dieta va ajuta la refacerea animalului dvs. de companie la o sanatate buna.

Anestezie
Clinica noastra ofera o varietate de servicii de anestezie pentru animalul dvs. de companie. Termenul de anestezie indica utilizarea medicatiei pentru a bloca senzatia, rezultând de obicei în inconstienta. Anestezia este indusa folosind o varietate de medicamente, atât injectabile cât si inhalate. Este utilizat pentru proceduri care necesita un animal inconstient, cum ar fi interventia chirurgicala, anumite studii imagistice (de exemplu, radiografii, RMN, scanari CT) sau proceduri medicale (de exemplu, endoscopie). Animalele de companie care sufera de anestezie sunt de obicei pre-medicate cu un medicament injectabil. Acest medicament pre-ajuta animalele de companie sa se relaxeze, astfel încât anestezia completa poate fi indusa mai lin si mai sigur. În continuare, animalul de companie primeste medicamente intravenoase pentru a provoca pierderea cunostintei. Un tub este apoi introdus în calea aeriana superioara a animalului de companie, iar anestezia cu gaz mentine animalul de companie anesteziat confortabil în timpul procedurii. În timp ce un pacient este sub anestezie, acesta va fi monitorizat în acelasi mod în care ar fi un om supus anesteziei. Aceasta monitorizare include ascultarea inimii si plamânilor animalului dvs. de companie, evaluarea vizuala a reflexelor animalului dvs. de companie si utilizarea echipamentului pentru monitorizarea tensiunii arteriale, a nivelului de oxigen din sânge si a temperaturii. Probabil, animalul dvs. de companie va fi monitorizat folosind un aparat ECG. Tehnicienii instruiti actioneaza alaturi de medicii veterinari pentru a se asigura ca procedura animalului tau merge bine.

Daca aveti întrebari cu privire la anestezie, va rugam sa ne sunati si sa cereti sa discutati cu un medic veterinar.

Verificari la urechi
Spitalul nostru ofera examene de ureche minutioase ca unul dintre serviciile noastre de dermatologie. Afectiunile urechilor pot fi extrem de incomode si chiar dureroase. Simptomele ca tremurarea capului, zgârierea si zdrobirea la urechi, frecarea urechilor pe podea sau mobilier, urletul si mirosurile anormale sunt frecvente.

Afectiunile urechii apar frecvent la câini si pisici si rezulta dintr-o varietate de cauze. Determinarea acestor cauze este vitala pentru rezolvarea pe termen lung a simptomelor. Ca în orice alta problema de sanatate, culegerea unui istoric detaliat si efectuarea unei examinari complete a pacientului este esentiala. Examinarea atenta a urechii cu un otoscop, vizualizarea întregii lungimi a canalului urechii si tamburul urechii, ofera informatii importante pentru diagnostic.

Durerea este frecventa în bolile urechii si unii pacienti vor necesita evaluarea corecta a sedarii sau a anesteziei. Testele diagnostice suplimentare sunt adesea justificate. Adunarea probelor pentru a verifica acarienii, inflamatia, bacteriile si drojdia este un prim pas comun. Uneori sunt necesare culturi. În bolile urechii necomplicate, tratamentul poate fi simplu atunci când se aduna informatiile adecvate. Cu toate acestea, cele mai multe cazuri recurente de boli ale urechii implica cauze multiple precum alergie, infectie, corpuri straine, tumori sau acarieni. Tratarea unei singure cauze va limita raspunsul la terapie. Verificarea urechii dupa fiecare etapa a tratamentului este esentiala pentru a oferi o solutionare pe termen lung a problemei.

Servicii de eutanasie
Decizia asupra eutanasiei pentru un animal de companie iubit si un însotitor este una dintre cele mai dificile decizii pe care trebuie sa le ia un proprietar de animale de companie.

În multe cazuri, nu este atât de clar, iar consultarea cu medicul veterinar poate fi de mare ajutor. Putem folosi o varietate de metode pentru a ajuta la determinarea daca animalul dvs. de companie are dureri, suferinte si pentru a rezolva aceste nevoi pentru a îmbunatati calitatea vietii sau pentru a va ajuta în decizia dvs. de a va lua la revedere animalului de companie.

Procedura de eutanasie

Dupa o consultare cu un medic veterinar si o discutie amanuntita despre circumstantele speciale care înconjoara boala animalului tau, ai ajuns la decizia de a eutanasia animalul tau de companie. Apreciem enormitatea acestei decizii si cât de important este animalul dvs. de companie pentru tine si familia ta si ne straduim sa asiguram o eliberare pasnica si fara durere de suferinta.

Diagnostic complet
Spitalul nostru este mândru sa ofere clientilor nostri acces la un laborator de diagnostic complet. Avem acces la masini capabile sa efectueze un numar complet de celule din sânge, panouri chimice complete, inclusiv teste ale functiei enzimei hepatice, renale si pancreatice, glucoza si electroliti. În plus, spitalul nostru poate trimite probe la un laborator de diagnostic pentru teste mai avansate si specifice, cum ar fi culturi si biopsii. Serviciile noastre de diagnostic difera în functie de spital. Va rugam sa sunati la spitalul nostru pentru a afla mai multe despre serviciile interne disponibile.

Chirurgie generala
Spitalul nostru ofera multe servicii de chirurgie generala care includ o varietate de proceduri comune si elective efectuate sub anestezie generala.

Exemple de interventii chirurgicale obisnuite includ: spay (ovarioisterectomie), neuterizare (castrare), îndepartarea si biopsie a forfectiei, reparatii de lacerare, abces si reparatia ranilor, chirurgie exploratorie, îndepartarea corpurilor straine gastrointestinale, enucleare (îndepartarea ochilor), cistotomie (îndepartarea pietrelor vezicii urinare) ) si biopsia pielii.

Deoarece aceste proceduri necesita de obicei anestezie generala, va rugam sa consultati serviciile noastre de anestezie pentru o descriere detaliata a ofertelor noastre. Folosim în mod obisnuit medicamente pentru combaterea durerii în cabinetele noastre generale pentru a asigura confortul animalului tau de companie. Va rugam sa consultati si serviciile noastre de tratare a durerii pentru o descriere detaliata.

Întrebati personalul nostru daca aveti întrebari despre serviciile noastre de chirurgie generala.

Laborator
Spitalul nostru este echipat cu un laborator intern care permite medicilor veterinari sa efectueze rapid teste de diagnostic pe o varietate de lichide corporale (tampoane de urechi, sânge, urina etc.) si alte probe (fecale etc.) pentru a obtine o precizie si rapiditate diagnostic.Acest lucru este deosebit de important la animalele foarte bolnave si la cele care necesita tratament imediat sau de urgenta. Desi nu toate probele pot fi analizate în interior; atunci când aceasta capacitate este combinata cu serviciile noastre de laborator din exterior, se obtine o evaluare completa a laboratorului. Nu ezitati sa contactati personalul nostru sau medicii veterinari daca aveti întrebari cu privire la capacitatile noastre de laborator intern.

Sectie izolare
Spitalul nostru mentine o zona izolata pentru a preveni raspândirea bolilor contagioase de la pacientii potential infectiosi la altii din spital. Personalul nostru este instruit si procedurile de izolare sunt urmate pentru a mentine pacientii în siguranta. Aceste proceduri includ utilizarea adecvata a dezinfectantilor, eliminarea corespunzatoare a materialelor infectioase si purtarea manusilor, cizmelor, mastilor si halatelor de unica folosinta în timpul manipularii pacientilor infectiosi. Toate aceste masuri sunt menite sa mentina sanatos pacientii si personalul nostru. Va rugam sa contactati personalul nostru daca aveti întrebari despre procedurile de izolare.

Managementul durerii
Mentinerea animalului tau fara durere este esentiala pentru mentinerea calitatii vietii sale. Medicii veterinari utilizeaza o abordare multimodala în managementul durerii care include antiinflamatoare, medicamente opioide, anestezice locale, anestezice generale si chiar anestezie epidurala pentru a combate eficient durerea la toate nivelurile. Unii dintre medicii nostri veterinari ofera chiar si servicii alternative, cum ar fi acupunctura sau chiropractica pentru optiuni suplimentare de ameliorare a durerii. Daca animalul dvs. de companie se confrunta cu dureri acute, obiectivul nostru este sa prevenim perceptia nervilor si sa-si aminteasca de aceasta durere, astfel încât sa nu devina durere cronica. Din acest motiv, protocoalele de combatere a durerii sunt o parte a planului de tratament pentru toate procedurile invazive, cum ar fi interventiile chirurgicale. Daca animalul dvs. de companie se confrunta deja cu dureri cronice, medicii veterinari pot crea un plan personalizat de gestionare a durerii bazat pe nevoile individuale ale animalului dvs. de companie si problemele medicale.

Medicina Geriatrica
Spitalul nostru ofera servicii de medicina pentru sanatate senior pentru animalul dumneavoastra de companie mai în vârsta.

Când animalul dvs. de companie împlineste „anii de aur” au nevoie de îngrijiri speciale, iar medicul veterinar va va recomanda anumite teste de screening. Testele permit medicului veterinar sa ofere un diagnostic precoce pentru unele dintre bolile comune care afecteaza animalele de companie mai în vârsta, astfel încât acestea sa poata gestiona mai eficient aceste boli. Pe lânga aceasta testare, se vor recomanda examene de doua ori pe an pentru a va asigura ca animalul dvs. de companie primeste cea mai buna îngrijire pe masura ce îmbatrâneste.

Animalele noastre de companie îmbatrânesc mult mai repede decât noi. Prin urmare, trebuie sa facem tot ce putem pentru a urmari cu atentie si frecvent problemele în curs de dezvoltare. Cu cât le gasim mai devreme, cu atât putem face mai mult pentru a controla aceste probleme. Daca animalul dvs. de companie se confrunta deja cu o boala sau un handicap care poate veni cu batrânete, medicul veterinar va lucra cu dvs. pentru a mentine cea mai înalta calitate a vietii pentru animalul dvs. de companie.

Sterilizarea & Castrarea
Clinica nostra efectueaza în mod obisnuit sterilizarea chirurgicala a câinilor si pisicilor de sex feminin si masculin. Sterilizarea presupune îndepartarea uterului si a ovarelor câinilor si pisicilor femele. Castrarea presupune eliminarea testiculelor câinilor si pisicilor mascule. Ambele proceduri sunt efectuate sub anestezie generala si ambele implica o incizie chirurgicala. Medicamentele pentru combaterea durerii sunt utilizate în mod obisnuit pentru a asigura confortul animalului dvs. de companie. Aceste interventii chirurgicale sunt efectuate cel mai frecvent la vârsta de aproximativ 6-12 luni. Cu toate acestea, nu recomandam efectueaza aceastei proceduri la o vârsta mai tânara. Întrebati personalul nostru despre spay sau neutering animalul dvs. de companie pentru a ajuta la prevenirea comportamentului sexual nedorit, sarcinii si pentru a reduce sau elimina posibilitatea unor boli de viata mai târziu în viata.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Acupunctura generala  |  Acupunctura tratamente  |  Afectiuni medicale   |  Afectiunile vezicii urinare  |  Ajutor eficient   |  Alergii medicamente  |  Alimente baza  |  Alimente naturale  |  Ambele urechi   |  Anestezie generala  |  Animal sanatos  |  Animale de companie  |  Animale mici companie  |  Antiinflamatoare afectiuni ortopedice  |  Aparat acupunctura  |  Aparat rmn  |  Baza de tratament  |  Biopsie  |  Boala grava   |  Boala parodontala tratament  |  Boli cronice   |  Boli de nutritie  |  Boli dentare:  |  Boli infectioase  |  Boli interne  |  Boli nutritie  |  Boli piele  |  Boli profesionale  |  Boli renale  |  Cabinet veterinar sector 4  |  Cabinete consultatii medicale  |  Caderea parului  |  Calitatea materialelor  |  Chirurgie generala  |  Chirurgie generala animale  |  Clinica veterinara  |  Clinica veterinara sector 4  |  Combatere boli  |  Companie animale  |  Controlul placii bacteriene  |  Corpuri mobilier  |  Cosmetica veterinara  |  Dermatologie  |  Diagnostic veterinar  |  Endoscopie  |  Evaluare clinica  |  Evaluare complexa persoanelor adulte handicap  |  Examene de laborator   |  Examene laborator animale  |  Examene laborator veterinar  |  Frecventa de lucru  |  Functiei hepatice  |  Gingii inflamate  |  Gingii rosii  |  Halate unica folosinta  |  Incizie abces  |  Inflamatia gingiilor  |  Inflamatia gingiilor  |  Inflamatia urechii  |  Interventia medicului veterinar   |  Interventii chirurgicale  |  Interventii chirurgicale animale companie  |  Interventii chirurgicale veterinare  |  Interventii urgenta  |  Linia corpului  |  Managementul calitatii  |  Masini laborator  |  Masini medic urgenta  |  Medic veterinar  |  Medicamente frecvente  |  Medicamente veterinare  |  Medicina generala  |  Medicina laborator  |  Medicina vietii  |  Medicul veterinar  |  Mediu monitorizare  |  Metode tratament diaree  |  Mobilier de laborator  |  Mobilier exterior  |  Mobilier personalizat  |  Mod de viata  |  Mod viata sanatos  |  Monitorizare interventii  |  Monitorizare mediu  |  Monitorizarea comportamentului  |  Nutritie  |  Pastele de dinti speciale  |  Periuta dinti  |  Pierderea dintilor   |  Pierderea in greutate  |  Prezenta bacteriilor  |  Prim ajutor  |  Probleme hepatice  |  Probleme obezitate  |  Probleme renale  |  Procedura generala  |  Procedura stabilire cazuri malpraxis  |  Proceduri chirurgicale  |  Radiografii  |  Recomandari   |  Respiratie urat mirositoare  |  Servicii chirurgicale  |  Servicii complete monitorizare  |  Servicii de evaluare  |  Servicii de reparatii  |  Servicii medicale  |  Servicii medicale complete  |  Servicii medicale veterinare  |  Servicii suplimentare  |  Servicii veterinare  |  Sex feminin  |  Sex frecvent  |  Sex masculin  |  Sinuzita cronica  |  Sinuzita tratament  |  Sisteme sanatate  |  Sterilizarea canalului  |  Stomatologie veterinara  |  Studii in acupunctura  |  Studii mediu  |  Suplimente nutritionale  |  Terapie oxigen  |  Teste atentie  |  Teste sanatate  |  Teste urina  |  Tratament cu medicamente  |  Tratament diaree  |  Tratament infectii transmise sexual  |  Tratament injectabil  |  Tratament personalizat   |  Tratament stomatologie  |  Tratament zona ochilor  |  Tratamente dentare  |  Tratamente la domiciliu  |  Tratamente parodontale  |  Tratamente profesionale  |  Tratamente stomatologice  |  Tratamentul bolilor  |  Tratamentul fara durere   |  Tratarea bolilor pielii   |  Tumori  |  Veterinari-cabinete  |  Zona ochilor  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.