CERTIND certificare sisteme de management Bucuresti Afisari: 4159
Categorie: AFACERI >> Consultanta, acreditari, certificari calitate Vizitatori: 1533
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. George Enescu, nr. 27-29 (Palatul UGIR 1903), sector 1,
-------------------------
Phone: Telefon
  Tel/Fax 021.313.36.51
-------------------------
Web: Internet
  email: office@certind.ro
  site: www.certind.ro


 
ISO 22000 / FSSC 22000 / HACCP  
Detalii  

Certificare Sistem de Management al Sigurantei Alimentului – ISO 22000 / FSSC 22000 / HACCP

De ce este nevoie de un sistem HACCP?  

            Din motive legate de sănătatea publică: este cel mai eficient mod de a controla pericolele asociate produselor alimentare, făcînd posibilă prevenirea accidentelor cauzate de alimente și păstrarea sănătății consumatorilor;  

            Din motive economice: din ce în ce mai multe organizații, gen hipermarketuri, cer furnizorilor să implementeze un system de management privind siguranța alimentației cât mai cuprinzător, ceea ce conferă încredere tuturor clienților și societății, privind siguranța și calitatea produselor alimentare;  

            Din motive de reglementare: sistemul de management al siguranței alimentului este o cerință general acceptată de instituțiile de reglementare, organismele de control și asociațiile profesionale;  

            Regulamentul Parlamentului European și al Consiliului Uniunii Europene nr. 852/ 2004 ce a fost preluat în legislația românească prin HG 924/ 2005: Unitățile din sectorul alimentar trebuie să identifice activitățile care sunt determinante pentru siguranța alimentului și trebuie să garanteze că procedurile de siguranță corespunzătoare sunt stabilite, implementate, menținute și revizuite pe baza principiilor utilizate în standardele internaționale precum ISO 22000.

 

Schema FSSC 22000 este aplicabilă pentru:  

            - Produse perisabile de origine animală (ex: produse din carne, carne de pasăre, ouă, lactate și peşte);  

            - produse vegetale perisabile (ex: fructe și sucuri proaspete ambalate proaspete, fructe conservate, legume proaspete ambalate, legume conservate);  

            - produse cu termen de valabilitate îndelungat la temperatura camerei (ex: conserve, biscuiți, snacks-uri, ulei, apă potabilă, băuturi, paste, făină, zahăr, sare);  

            - fabricație biochimică (ex: vitamine, aditivi, bioculturi, dar cu excepția adjuvantilor tehnologici);  

            - ambalaje pentru industria alimentară.

CERTIND este organism de certificare acreditat pentru certificarea FSSC 22000 si asociat Fundatiei pentru Certificarea Sigurantei Alimentului (Foundation for Food Safety Certification) din Olanda.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Accidente de munca  |  Acreditare iso  |  Acreditari calitate  |  Activitati de certificare  |  Aditivi ulei  |  Alimente baza  |  Ambalaje alimentare  |  Ambalaje alimente  |  Ambalaje carne  |  Ambalaje lactate  |  Ambalaje produse alimentare  |  Angajarea in munca  |  Auditor ohsas  |  Baza logistica  |  Boli profesionale  |  Calitate certificari  |  Cangur produse carne  |  Centre medicale  |  Certificare aparatura masurare  |  Certificare atestare  |  Certificare haccp  |  Certificare iso  |  Certificare iso 14001  |  Certificare iso 22000  |  Certificare iso 27001  |  Certificare iso 9001  |  Certificare mediu  |  Certificare ohsas 18001  |  Certificare produse  |  Certificarea produselor  |  Certificari calitate  |  Confidentialitatea informatiilor  |  Confidentialitatea informatiilor   |  Conserve carne  |  Conserve fructe  |  Conserve legume  |  Constructii comerciale  |  Control cv angajati  |  Conventia partilor   |  Curs imbunatatirea performantelor  |  Cursuri evaluatori  |  Cursuri management calitate  |  Cursuri management mediu  |  Cursuri management proiect  |  Cursuri manager proiect  |  Cursuri sisteme management iso  |  Declaratia universala a drepturilor omului  |  Dispozitive medicale  |  Domeniul apararea drepturilor omului  |  Domeniul drepturilor omului  |  Echipamente constructii  |  Echipamente electrice  |  Echipamente industriale  |  Echipamente joasa tensiune  |  Elemente siguranta  |  Eliminarea riscurilor   |  Evaluare impact mediu  |  Evaluarea conformitatii produselor  |  Evaluari risc  |  Evaluatori cursuri  |  Firme certificare  |  Fructe proaspete  |  Identificarea pericolelor   |  Imbunatatirea calitatii produselor   |  Implementarea sistemului de management al calitatii  |  Implementarea certificarea sistemului de management   |  Implementarea sistemului de management iso  |  Implementarea unui sistem  |  Industria alimentara  |  Industria auto  |  Informatii clienti  |  Iso 14001  |  Iso 22000  |  Iso 27001  |  Iso 9001  |  Laboratoare acreditate renar  |  Lactate produse  |  Legislatia in vigoare  |  Legislatia muncii  |  Legislatia romaneasca   |  Legume conservate  |  Legume proaspete  |  Locul de munca  |  Management al afacerilor  |  Management al calitatii  |  Management al mediului  |  Management al organizatiei  |  Management al sanatatii securitatii  |  Management calitate  |  Management general  |  Management mediu iso 14001  |  Management proiect  |  Management proiect cursuri  |  Management siguranta alimentelor  |  Management timp  |  Managementul calitatii  |  Managementul calitatii (iso)   |  Managementul riscurilor  |  Managementul securitatii  |  Managementul securitatii informatiilor  |  Manager de proiect  |  Materii prime alimentare  |  Mediul de afaceri  |  Mod de viata  |  Normele metodologice   |  Oficiul tehnic dispozitive medicale certificare  |  Ohsas 18001  |  Partenerilor de afaceri  |  Principii in evaluare  |  Principii si conditii  |  Proceduri securitate  |  Produse conserve  |  Produse ecologice  |  Produse electrice  |  Produse industriale  |  Produse lactate  |  Produse naturale  |  Produse perisabile  |  Produse proaspete  |  Produse vegetale  |  Produsele alimentare  |  Proiect management  |  Proiectarea sistemului de management   |  Protectia drepturilor omului constitutie  |  Protectia mediului  |  Protectia muncii  |  Protectia muncii cursuri  |  Recomandari   |  Reducerea pierderilor   |  Reglementarile legii   |  Regulamente interne  |  Responsabilitate sociala 8000  |  Riscuri profesionale   |  Sectorul privat  |  Securitatea alimentului  |  Securitatea informatiei  |  Securitatea informatiei iso 27001  |  Securitatea muncii  |  Servicii informatice  |  Servicii medicale  |  Servicii traducere  |  Sistem informatii  |  Sisteme gestionare  |  Sisteme management  |  Sisteme training  |  Sistemul de management  |  Standardul managementul continuitatii afacerii  |  Sucuri fructe  |  Sucuri legume  |  Sucuri proaspete  |  Sucuri proaspete din legume  |  Surse energie  |  Tehnica securitate  |  Temperatura camerei  |  Temperatura ulei  |  Ulei alimentar  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.