Centrul de Acoperisuri BDM Roof System, Bucuresti Afisari: 184
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Acoperisuri (montare, comercializare) Vizitatori: 598
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Prelungirea Ghencea, Nr. 95C,Sector 6, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0756112111; 0735231208
-------------------------
Web: Internet
  email: office@bdmacoperis.ro
  site: www.acoperisuri.info

 
Tigla ceramica Tondach  
Detalii  video  

Cel mai bun pret pentru tigla ceramica Tondach

Alege pentru acoperisul tau tigla ceramica Tondach. Tigla ceramica este un din cele mai vechi produse utilizate pentru realizarea acoperisurilor. Cu trecerea timpului, tehnologiile au avansat, astfel incat produsul indeplineste cu succes noile solicitari, comparativ cu alte materiale pentru acoperis.

De ce tigla ceramica? Produsul pur natural TONDACH® obtine prin arderea la peste 1000°C o durata de peste 100 ani. Func?ionalitea tiglei ceramice include pastrarea, respectiv degajarea caldurii, eliminarea necesitatilor de întretinere ?i confortul ambiental.In felul acesta, un acoperis perfect, cu tigle TONDACH® poate reduce costurile de energie cu pana la 20%.

Ce castigi achizitionand tigla ceramica Tondach prin partener BDM Roof System?

In primul rand vei avea un acoperis cu o durata de viata mult mai mare decat orice alt produs de pe piata. Sunt acoperisuri realizate cu tigla ceramica care au peste 100 de ani care inca se prezinta in conditii bune si sunt functionale.

Vei avea un acoperis ventilat. Asta inseamna ca:

  • structura de lemn va rezista mai mult in timp;
  • termoizolatia mansardei va fi mai eficienta;
  • se reduc costurile cu intretinerea acoperisului;
  • se reduc costurile pentru confortul termic.

Gama larga de produse, disponibile in multe culori, iti ofera posibilitatea sa realizezi un acoperis excelent, indiferent de arhitectura casei.

Achizitionand tigla ceramica Tondach prin partener BDM Roof System vei beneficia de un calcul corect. Nu vom face compromisuri in accesorizarea acoperisului. Vei fi beneficiarul unui acoperis cu randament maxim.

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video