Catinca Beauty Salon - Salon de infrumusetare Bucuresti Afisari: 345
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Saloane de infrumusetare (beauty salon) Vizitatori: 216
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Petre Ispirescu, nr. 40A, Sector 5,
-------------------------
Phone: Telefon
  0314343796; 0767697848
-------------------------
Web: Internet
  email: office@saloncatinca.ro
  site: www.catincabeauty.ro

 
Tratament Celulita LPG Cellu M6  
Detalii  video  

Termenul de celulită este folosit pentru a descrie depozitele de celule adipoase, prinse în septuri de ţesut conjunctiv din derm, care dau pielii aspectul de coajă de portocală. Aproximativ 90% din femei sunt afectate de celulită după atingerea pubertăţii şi mai ales după vârsta de 30 de ani. Celulita nu are nici o legătură cu grăsimea. Există femei slabe care au celulită, dar şi femei plinuţe care nu au celulită. Celulita este de fapt o problemă micro-circulatorie şi a ţesutului conjuctiv dermic şi hipo-dermic. Acesta este şi motivul pentru care dieta şi exerciţiile fizice nu pot, singure, să elimine celulita – cu toate că lipsa de exerciţiu, hidratarea insuficientă, precum şi o alimentaţie neadecvată, bogată în grăsimi şi zaharide sunt factori importanţi care duc la accentuarea celulitei.

Grăsime localizată, celulită, colacei, braţe groase, bărbie dublă, şolduri, burtică, sâni lăsaţi. Predispuse genetic la acumularea de grăsime (anticipând naşterea), femeile încep să aibă probleme încă din adolescenţă. După naştere şi odată cu înaintarea în vârstă, pielea îşi pierde din elasticitate şi situaţia se înrăutăţeşte. Lipomasajul cu endermologie tratează eficient aceşti factori, fiind probabil cel mai eficient tratament nechirurgical din lume pentru tratarea celulitei, întinerirea pielii şi modificarea conturului. Tehnologia Endermologie este marcă înregistrată şi exclusivă a companiei LPG!

În urma unei diagnosticări şi conform cu obiectivele urmărite de tine se construieşte un program de lucru cu aparatul de Endermologie. Pentru fiecare şedinţă îmbraci un costum alb mulat din bumbac subţire. Astfel, tratamentul este perfect igienic, uscat şi confortabil. Şedinţele sunt foarte plăcute, iar corpul tău nu este supus la efort fizic şi nici la cele mai mici urme. 10 milioane de oameni din 95 de ţări folosesc Endermologie!

Beneficii aduse de LPG Cellu M6 Ce aduce nou pe piata LPG Cellu M6 De peste două decenii, Endermologia s-a dezvoltat neîncetat. Această creştere internaţională, poziţia de lider şi renumele câştigat se datorează în mare parte nivelului înalt de tehnologie, dar şi metodologiei şi protocoalelor inovatoare. Aceste rezultate şi descoperiri sunt un efect direct al cercetării clinice extensive , în toată lumea. 20.000 de centre din întreaga lume folosesc Endermologie!

Conform unui studiu recent condus de renumitul specialist în metabolismul celulelor grase, Profesorul Lafontan, s-a demonstrat că masajul mecanic realizat cu Cellu M6 este capabil să activeze lipoliza (metabolismul grăsimilor). Cum? Pe măsură ce rolele motorizate mobilizează ţesutul adipos, adipocitele (celulele grase) stimulate sunt semnalizate prin mesaje neurohormonale (activitatea adrenalinei). Astfel, se activează receptorii ß (evacuatorii de reziduu celular) şi se declanşează lipoliza (metabolismul grăsimilor). Rezultate vizibile apar în doar câteva şedinţe.

Lipomasajul Endermologie creşte viteza metabolismului grăsimilor, astfel încât ele trec prin toate fazele de existenţă mai repede. Acest lucru face ca organismul să elimine mai repede grăsimile decât se pot reproduce, astfel încât nu numai că se reduce celulita, dar corpul pierde şi în centimetrii. Lipomasajul de la Endermologie este ultima generaţie de tratamente Endermologie dedicat grăsimii localizate, celulitei şi conturului. Datorită inovaţiilor metodologice, rezultatele sunt mai vizibile şi mai rapide decât înainte. Masajul Endermologie (Lipomasajul) foarte placut combina metodologie de mare precizie, dovedita clinic cu un protocol croit personal pentru fiecare pacient. Tratamentul profesionist poate fi facut doar cu ultima generatie de aparate LPG – Cellu M6 Keymodule. Pacientii poarta un costum special pentru confort maxim si igiena pe durata tratamentului.

Lipomasajul de la Endermologie este un tratament unic, non-invaziv pentru a da un nou contur corpului, pentru a reduce celulita şi a îmbunătăţi calitatea pielii.

Tratamentul acţionează asupra următorilor factori pentru a obţine rezultatele urmărite:

  • Creşterea circulaţiei sanguine şi limfatice
  • Reducerea ţesutului de conexiune
  • Îmbunătăţirea metabolismului grăsimilor
  • Stimularea producerii de colagen
  • Exfolierea tegumentului

Cellu M6 tratează eficient toate tipurile de celulită:

  • celulita compactă, fibroasă
  • celulita moale-cu retenţie de apă
  • celulita dureroasă
  • celulita veche sau nouă (apărută după o sarcină)

Rezultate vizibile apar după aproximativ 6-10 şedinţe. În funcţie de tipul de celulită se recomandă cel puţin 14 şedinţe care se vor face de 2-3 ori pe săptămână. De asemenea, se recomandă ca după încheierea unui tratament să se facă câte 2 şedinţe lunar pentru întreţinere. Rezultate remarcabile începând cu primele 6 şedinţe!

Nu uita însă să bei multe lichide – în general dar mai cu seamă pe perioada tratamentului, pentru a uşura eliminarea toxinelor evacuate din derm şi hipoderm prin tratament.

Lipomasajul cu endermologie nu este un tratament de slăbire! Prin acest tratament, greutatea corporală nu scade, iar centimetrii care se pierd sunt rezultat al remodelarii corporale. Pentru slăbire este recomandată o alimentaţie adecvată.

Tehnologie de ultima generatie pentru tratarea celulitei Niciodata nu a fost mai usor sa scapi de celulita! Cellu M6 este singurul aparat anticelulită care poate să producă o manipulare mecanică continuă a pielii şi a ţesuturilor subcutanee, cum ar fi celulita, pentru scopuri terapeutice, de înfrumuseţare, de antiimbatranire şi pentru a mări performanţele atletice.

Rolele folosesc tehnologia exclusivă LPG „Independent Motorised Rollers – IMR”. În funcţie de sensul de rotaţie şi de viteză rolelor motorizate independente pielea este acţionată în diverse forme, adâncimi şi grosimi pentru rezultate optime.

Fiecare cilindru rotativ al aparatului este condus de un motor miniaturizat care permite fiecăruia să se mişte independent de celălalt, fiecare cu un sens identic sau opus, cu o viteză identică sau diferită de rotaţie, în funcţie de obiectivele propuse.

Aspiraţia fină ridică ţesutul şi celulita de dedesupt, în timp de rolele crează presiune, manipulându-le în diferite direcţii, forme şi la intensităţi variate.

Cellu M6 a fost primul dispozitiv din lume aprobat de FDA (Federaţia Americană de Nutriţie şi Medicaţie) ca o soluţie dovedită pentru reducerea celulitei şi îmbunătăţirea conturului corporal!

Cellu M6 Keymodule este aprobat şi de TGA Australia (Therapeutics Goods Administration) şi a fost subiectul multor studii clinice care i-au dovedit rezultatele.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video