CAMP TECHNICAL SOLUTIONS Afisari: 1194
Categorie: COMERT >> Vanzari diverse Vizitatori: 684
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Macului, nr.24, Oradea, judetul Bihor
-------------------------
Phone: Telefon
  0740218812; 0359419600
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@camptechnical.ro
  site: www.camptechnical.ro

 
Blocator de Picior Turbofoot CAMP Pret: 328,10 RON
Detalii  video  

Alege blocatorul de picior Turbofoot! Agață aceste mini dispozitive de urcare de picioarele tale și urcă pe coardă cu o mai mare ușurință decât ți-ai fi imaginat vreodată!

Beneficiile ei prezintă:

  • Cilindrele brevetate sunt poziționate acolo unde coarda tinde să se frece de corpul unui blocator pentru a asigura o acțiune mai lină și o durată de viață a produsului mai lungă – atât pentru blocator, cât și pentru coardă.
  • Cama dințată este finisată cu un tratament anti-uzură și prezintă orificii de evacuare pentru a împiedica adunarea de noroi și pietriș.
  • Designul inovator al curelei asigură o fixare sigură oricărui tip de bocanci sau încălțăminte și aliniază curelele cu direcția forțelor aplicate pentru confort și eficiență maximă.
  • Cilindrele permit de asemenea blocatorului Turbofoot să fie instalat ca scripete autoblocant pentru o sarcină maximă de 50 kg (110 lbs).

 

NOTĂ: Această configurație nu este destinată pentru tractarea sau fixarea de corpuri. Turbofoot este doar pentru deplasare și nu se folosește ca fixare de siguranță.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video