Cabinetul de Avocat Serghie Daniela Cristina Afisari: 872
Categorie: AFACERI >> Avocati, juristi Vizitatori: 393
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str.Anastasie Panu , Nr.50, Iasi, judetul Iasi
-------------------------
Phone: Telefon
  0332 739 187; 0232 219 539; 0232 219 539
-------------------------
Web: Internet
  email: office@avocatconsult.ro
  site: www.avocatconsult.ro


 
Deapre noi  
Detalii  video  

Cabinetul de avocatura „Daniela Cristina Serghie” a luat fiinta în anul 2004 in temeiul Legii 51/1995 privind organizarea si exercitarea profesiei de avocat. Titularul si fondatorul cabinetului de avocatura este absolvent a Facultatatii de Drept a Universitatii “Al.I.Cuza” Iasi din anul 2002, precum si absolvent a Facultatii de Economie a Universitatii „Petre Andrei” din anul 2004. Din 2002, este membru al Baroului de avocati Iasi. In anul 2006 a absolvit master-ul in „Drept european” al Centrului de Studii Europene din cadrul Universitatii „Al.I.Cuza” Iasi. Din 2004 activează in calitate de Legal Adviser pentru mai multe companii private.

Cabinetul este format dintr-o echipa profesionista, dinamica si tanara si este situat in Centrul Civic al orasului Iasi.Obiectivul nostru principal este acela de a oferi intotdeauna servicii juridice complexe si de calitate persoanelor fizice si juridice din Romania sau din strainatate. Valorile si standardele etice dupa care ne ghidam in activitatea noastra sunt: servicii juridice ireprosabile, integritate profesionala, respectarea angajamentelor luate, respect, incredere reciproca si confidentialitate absoluta.

Colaborări şi cooperări profesionale

In decursul activitatii am dezvoltat relatii profesionale durabile atat cu clientii, cu avocati specializati din diverse domenii, cât şi cu profesionişti din alte domenii, toate acestea fiind un catalizator important in mentinerea contactului cu practica profesionala. 

Notari: B.N.P. Florea Daniel şi Pantilimon Tătaru Paula Maria – Iaşi

B.N.P. Stela Bădărău  – Iaşi 

Executor Judecătoresc:

B.E.J. Zacornea Constantin

Experţi contabili, consultanţi fiscali şi auditori:

Rodica Anghel -Iaşi

Mihai Petre Anghel -Iaşi 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video