CABINET VETERINAR MARCO VET Afisari: 600
Categorie: ALARME, APARARE, PAZA >> Dresaj canin Vizitatori: 677
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Campul Pipera , nr. 115, Voluntari, jud. Ilfov, Voluntari, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0372744214; 0219881
-------------------------
Web: Internet
  email: office@marcovet.ro
  site: www.marcovet.ro

 
Curatarea Urechilor  
Detalii  video  

Marco Vet, prin cabinetul sau de cosmetica, ofera clientilor sai si serviciul de curatare a urechilor.

Cainii cu blana lunga sau deasa au o predispozitie catre cresterea de par in canalul auricular. Daca observati acest lucru si in cazul cainelui dumneavoastra, este indicat sa il duceti, in mod regulat, la un cabinet de cosmetica pentru a-i taia parul din urechi.

Este recomandat ca in mod regulat sa mergeti la cosmetica cu animalul dumneavoastra de companie pentru a i se curata urechile si pentru a indeparta orice urma de mizerie sau ceara. Daca animalul se scarpina in ureche in mod insistent si scutura din cap foarte des, acestea ar putea fi semne clare ca trebuie sa ii fie curatate urechile.

Acest lucru este extrem de benefic deoarece va va permite sa observati din timp orice problema de sanatate care ar putea sa apara la nivelul urechii animalului dumneavoastra de companie.

Daca animalul scutura foarte des din cap, isi freaca urechile de podea, se scarpina excesiv, are secretii sau zone rosii atunci este foarte posibil ca acesta sa sufere de o inflamatie sau o infectie. In aceasta situatie trebuie sa consultati un medic veterinar cat mai curand posibil!

Pentru a evita infectiile, este recomandat ca tuturor animalelor de companie sa le fie curatate urechile in mod periodic. Freceventa cu care ar trebui facut acest lucru difera in functie de rasa, varsta si de nevoile specifice fiecarui animal.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video