BORG SERV Afisari: 3130
Categorie: AUTO MOTO >> Tractari auto Vizitatori: 1214
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Depoului, nr.16, Ploiesti, judetul Prahova
-------------------------
Phone: Telefon
  0721361646; 0766369215; 0747
-------------------------
Web: Internet
  email: office@tractari-ploiesti.ro; office@tractari-ploiesti.ro
  site: www.tractari-prahova.ro


 
Transport auto / utilaje  
Detalii  video  

Servicii profesionale de tractari auto.

Tractari auto si servicii anexe 24/24 in: Ploiesti - Prahova - DN 1 - DN 1 A - Valea Prahovei - Cheia - Campina - Sinaia - Targoviste - Buzau - Bucuresti.

Oferim servicii 24H/24H, 7 zile din 7, pentru autoturisme avariate, defecte, noi (jeep, dube si dubite, van-uri, rulote, atv-uri, etc) si asiguram transport pentru utilaje agricole si motostivuitoare cu masa max de 4.000 kg / 4 tone. Asiguram transport utilaje cu greutate max de 28t.

Raza de acoperire: International.

Numar de pozitii transportate simultan: 2

Cu autospeciale performante, dotate cu echipamente moderne si experienta noastra in domeniu, dorim sa oferim servicii de calitate, iar odata contactati putem interveni la locul indicat de dumneavoastra in cel mai scurt timp.

Borg Serv este o firma specializata in tractari auto.

Detine un numar de doua autospecializate de ultima generatie ( fabricatie 2008 ) echipate pentru orice fel de interventie si un personal calificat care poate satisface cerintele in domeniu ale clientilor.

Pe toata durata transportului si a operatiunilor intreprinse in acest sens, autoturismul dvs. este asigurat iar oferta de preturi este una transparenta, fara taxe ascunse, putand fi negociata in functie de distanta si greutatea transportata.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video