Boomag - Magazin online articole sportive si jucarii Afisari: 94
Categorie: COMERT >> Cumparaturi online Vizitatori: 61
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Drumul Fermei, nr. 73A, Popesti-Leordeni, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0786322749
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@boomag.ro
  site: www.boomag.ro
  facebook: hashtagthetoys

 
Bicicleta pliabila electrica Himo Z20  
Detalii  video  

Bicicleta pliabila electrica Himo Z20, Motor 250W, Baterie Li-Ion 36V-10Ah, Roti 20 inch, Gri - 4.999,00 Lei

Indiferent ca vrei sa mergi la birou sau la o intalnire importanta de afaceri, bicicleta electrica pliabila HIMO Z20 reprezinta solutia ideala de calatorie. Se pliaza in numai 10s, ofera multiple moduri de condus, are motor puternic de 250W si o autonomie intre 50-80 km, in functie de nivelul de asistenta la pedalare.

In plus, este echipata cu anvelope CST super-rezistente, cu discuri duble de franare precum si cu transmisie Shimano cu 6 viteze asa ca indiferent de vreme te poti bucura de calatorii in siguranta oriunde vrei sa ajungi.

Dupa numai o calatorie de vei indragosti de bicicleta electrica pliabila HIMO Z20 datorita versatibilitatii sale: o poti utiliza sa ajungi la birou sau in parc, sa calatoresti in viteza, daca ai nevoie, sau sa te deplasezi incet in cazul in care esti in natura si vrei sa te bucuri de aerul curat.



Bicicleta electrica HIMO Z20 poate fi utilizata la fel de bine atat de cei care prefera ciclismul traditional, cat si de cei care iubesc sa se plimbe cu bicicleta insa nu doresc sa pedaleze prea multa vreme. Bicicleta electrica pliabila HIMO Z20 ofera doua optiuni electrice de condus, Modul Cool si, pentru iubitorii de viteza, Modul Dinamic. Prin intermediul butonului aflat la indemana poti schimba oricand cele doua optiuni, depinde numai de tine cat de mult vrei sa pedalezi ori sa accelerezi.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video