|    |  
   
     |    |        |    |    |           | Mese festive |  Pret: 140,00  |       |        |    |     |  Meniu masa festiva Aperitiv: - Chiftelute cu susan - 50 gr - Dobos - 100 gr - Salam de Sibiu - 50 gr - Telemea de Sibiu - 50 gr - Jambon afumat - 50 g - Rosie cu vinete - 100 gr - Babic - 30 gr - Ardei cu pasta de brânza - 100 gr - Masline - 50 gr - Castravete - 50 gr - Rulou cu sunca si salata de cruditati - 100 gr - Ceapa - Sarmale în foi de varza, costita afumata, mamaliguta, smântâna, ardei iute - 250/150gr - Filé de porc, piept de pui,cu cartofi taranesti - 250/150gr - Salata de muraturi asortata - 150gr - Paine   |       |       |     |   |     |      |     |   |       |       |      |  
  |     |  
  |    |