Blue Cross Vet-cabinet veterinar-Cluj Napoca Afisari: 980
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Veterinari (cabinete) Vizitatori: 644
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Maramuresului, nr. 107 , Cluj Napoca, judetul Cluj
-------------------------
Phone: Telefon
  0744505659
-------------------------
Web: Internet
  email: dr.mihaideleanu@yahoo.com
  site: ro-ro.facebook.com/pages/category/Veterinarian/blue-cross-vet-157039977720279

 
Dresaj  
Detalii  video  

Dresaj in colaborare cu DogMaster.

 

1. SOCIALIZARE

Socializarea este primul pas in disciplinarea animalului dvs de companie, scopul fiind de a-l integra in "comunitatea" din care face parte.

Cel mai bun moment pentru inceperea socializarii unui catel este dupa varsta de sapte saptamani. Socializarea se refera la expunerea catelului la o mare varietate de locuri, sunete, oameni, animale si obiecte.

Primele trei luni de viata sunt cele mai importante pentru dezvoltarea fizica si emotionala a unui catel. Daca socializarea nu a inceput pana la aceasta varsta, problemele de comportament, de genul timiditatii, fricii sau agresiunii, pot sa apara.

 

2. DISCIPLINA SI REZOLVAREA PROBLEMELOR DE COMPORTAMENT

Dresajul de disciplina presupune insusirea de catre cainele dvs. a educatiei “elementare” si anume invatarea comenzilor de baza: MERS LA PAS cu lesa prin schimbari de ritm si de directie,

SEZI lateral si frontal,

CULCAT lateral si frontal, ramanere pe loc

ASTEAPTA, venirea la apel VINO AICI, comanda de interzicere NU-I VOIE, RECOMPENSAREA cu hrana, prin mangaiere, verbal BRAVO sau cu jucarie. Prin disciplina se incearca si corectarea problemelor de comportament: LATRATUL EXCESIV, AGRESIVITATEA FATA DE ALTI CAINI, SARITUL PE STAPAN SAU PE STRAINI, AGRSIVITATEA FATA DE STAPAN SAU STRAINI.

 

3. PAZA SI APARARE

Prin dresajul de paza se urmareste dezvoltarea controlata a agresivitatii cainelui si include atat paza personala cat si cea de obiective.

 

4. REFUZ DE HRANA

Refuzul de hrana consta in "dezobisnuirea" cainelui de a manca din alte locuri decat cele prestabilite, cat si de la persoane straine.

 

5. PREGATIREA PENTRU EXAMENE DE MUNCA

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video