Blejkan Construct - Reabilitari fara sapatura a sistemelor de canalizare, Bucuresti Afisari: 769
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Instalatii sanitare (alimentare apa, canalizare) Vizitatori: 372
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Turturelelor, Nr. 11A, Et. 3, Modul 1-2, sector 3,
-------------------------
Phone: Telefon
  0374999267
-------------------------
Web: Internet
  email: office@blejkan.ro
  site: blejkan.ro

 
Blejkan Construct - detalii firma  
Detalii  video  

 Blejkan Construct SRL este specializata in reabilitarea fara sapatura a sistemelor de canalizare, alimentare cu apa, presiune, conducte tehnologice si de gaz.

Strategia noastra

Urmarim noi obiective, ne angajam în sarcini mai complexe si nu ne temem de noi provocari. Cu personalul nostru, tehnologia si echipamentele noastre putem realiza cele mai complicate contracte. În conformitate cu politica adoptata, ne straduim sa ne consolidam pozitia pe piata prin dezvoltare bazata pe cunoastere si experienta. Scopul nostru este sa îmbunatatim constant calificarile si constientizarea personalului nostru, sa implementam noi tehnologii si sa cooperam cu companii lidere din industrie.

Cunostinte

La BLEJKAN Construct SRL ne bazam pe cunostinte de specialitate. Ne instruim angajatii, investim în tehnologii si cautam în permanenta solutii noi. Acest lucru ne permite sa oferim clientilor nostri o gama larga de servicii de înalta calitate.

 Practica

Ne bazam pe multi ani de experienta în industria de reabilitare. Fiecare contract este o noua provocare care ne motiveaza sa ne îmbunatatim abilitatile si sa utilizam cunostintele dobândite în alte proiecte.

 Arta constructiilor

Lucram cu pasiune si din pasiune. Noi credem ca ingineria este o arta care trebuie sa fie dezvoltata si lustruita. Îmbunatatindu-ne pe noi însine în arta de constructiilor, vom efectua lucrari cu cea mai mare diligenta si eficienta maxima.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video