BITS Service GSM - Reparatii telefoane,tablete, laptopuri Bucuresti Afisari: 468
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Telefoane, Fax-uri, Mobile, Centrale telefonice Vizitatori: 271
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Apusului, Nr. 81, Sector 6, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0758161861
-------------------------
Web: Internet
  email: bitsgsm@gmail.com
  site: www.bitsservicegsm.ro

 
Reparatii telefoane  
Detalii  video  

Reparatii telefonInlocuire display

Displayurile folosite de BITS Service GSM/IT Militari provin de la cei mai buni furnizori din Romania si Europa. Folosirea componentelor contrafacute sau provenite din dezmembrarea altor telefoane contravine politicii BITS de garantie extinsa , astfel componentele noastre trebuie sa se incadreze in cele mai ridicate standarde de calitate de pe piata fiind testate si probate in toate circumstantele inainte de montare.

Inlocuirea mufelor

Mufele de incarcare sau Jack sunt intotdeauna predispuse la defectare mai ales atunci cand se utilizeaza incarcatoare sau casti de proasta calitate, pentru a proteja mufele este recomandat sa folositi doar accesorii originale ce se potrivesc perfect in mufe. Interventiile de acest gen nu reprezinta un grad ridicat de dificultate pentru expertii BITS, operatiunea poate fii finalizata cu succes chiar in aceiasi zi in care plasati telefonul in service.

Resoftare

Resoftarile se realizeaza in aceias zi in care se plaseaza telefonul in service. Sistemele de operare instalate sunt optimizate astfel incat telefonul sa fie mai rapid si mai eficient, toate datele pot fi salvate si vor fi depozitate in serverele BITS pentru Back-up timp de o saptamana.

Power Management

Telefonul nu se aprinde in urma contactului cu apa sau a altor motive? Asta nu va mai fi un motiv de ingrijorare! BITS Service GSM/IT – Militari va asigura diagnosticarea gratuita si rapida, in urma unei diagnosticarii va putem oferi un verdict precis in legatura cu esenta problemei, iar impreuna vom gasi cea mai buna varianta pentru dumneavoastra. Power Managment presupune interventia la nivelul placii de baza sau a flexurilor componentelor pentru a remedia problema de circulatie a enerigiei in telefon.

 

Contactul cu lichide

Foarte dese sunt cazurile in care telefonul intra in contact cu lichide. De acum nu va mai trebui sa va ingrijorati in aceasta privinta, BITS Service GSM/IT Militari vine in sprijinul dumneavoastra cu tot suportul necesar pentru ca dispozitivul sa revina la viata.  Este foarte important ca dupa ce telefonul a intrat in contactul cu apa, sa incercati sa scoateti acumulatorul (daca designul va permite) si sa puneti telefonul intr-un vas cu hartie absorbanta sau orez. Dupa ce ati indepartat excesul de lichid de pe exteriorul telefonului va recomndam sa plasati cat mai rapid dispozitivul in service pentru ca noi sa putem evalua pagubele (daca exista) iar ulterior sa gasim o rezolvare pentru problemele detectate. Reusim sa rezolvam 90% dintre cazurile de contact cu lichide asa ca va puteti baza pe noi daca acest nefericit caz o sa vi se intample.

Condens si diferentele de temperatura

Condensul este un foctor ce influenteaza major buna stare de functionare a telefoanelor. Sezonul de iarna afecteaza anual foarte multe dispozitive datorita diferentei de temperatura majore la care sunt supuse. Primele efecte negative la care sunt supuse sunt: inchiderea sau resetare spontana si fara motiv, aparitia petelor de condens intre display si sticla (in cazul in care sticla a fost schimbata prin metode invechite), aparitia petelor galbene pe display sau oxidarea mufelor.  BITS Service GSM/IT va poate oferii solutii in toate aceste probleme, primul pas este diagnosticarea gratuita a dispozitivului si evaluarea pagubelor urmata de propunerea celor mai relevante alternative pentru repararea defectelor.

Inlocuire baterie telefon 

 Acumulatorul telefonului este prima piesa care cedeaza din motive naturale din ansamblul telefonului. Acesta are de regula o durata de viata de 1,5 – 2 ani pentru telefoanele de ultima generatie. Simptomele defectarii bateriei pot fi:

  • Autonomie slaba
  • Probleme de incarcare
  • Expandarea acumulatorului (ce poate genera alte defectiuni)
  • Restartarea sau inchiderea fara motiv
  • Incalzirea
  • Afectarea mufei de incarcare
  •  
    Galerie foto (1)
    [Image #1]
    Prezentare video