BITS Service GSM - Reparatii telefoane,tablete, laptopuri Bucuresti Afisari: 468
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Telefoane, Fax-uri, Mobile, Centrale telefonice Vizitatori: 271
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Apusului, Nr. 81, Sector 6, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0758161861
-------------------------
Web: Internet
  email: bitsgsm@gmail.com
  site: www.bitsservicegsm.ro

 
Service tableta  
Detalii  video  

Reparam orice tip de tableta fie ca este vorba despre o reparatie hardware, software sau pe placa de baza.Cele mai frecvente defectiuni ale tabletelor sunt in primul rand fisurarea/spargerea sticlei sau a displayului urmat de prolemele de software ce se manifesta sub forma blocarii in aplicatiilor sau a sistemului de operare. Pentru acest tip de interventii BITS Service Militari poate finaliza reparatia cu success chiar in ziua plasarii dispozitivului.

Tabletele, datorita designului au devenit foarte fragile, sunt predispuse la defecrate cu fiecare soc mecanic la care sunt supuse. Cea mai vulnerabila piesa din intregul ansamblu este displayul, fiind fabricat din materiale fragile cu o suprafata foarte mare. Inlocuirea dispsayului sau a touch-screenului sunt interventii cu un grad scazut de dificultate.

Cum stiu cand este sparta doar sticla?

In momentul in care ecranul tabletei s-a spart exista mai multe situatii:

  • Sticla sparta. In cazul in care este sparta doar sticla, touch-screentul funcioneaza. In acest caz se poate inlocui in siguranta sticla, displayul fiind functional.
  • Display spart. In cazul in care displayul este spart exista mai multe sitatii:
    • Prezinta dungi sau linii- acestea nu pot fi reparate, este necesara inlocuirea completa a acestuia
    • Nu functioneaza touch-screen-ul in unele zone- In acest caz, problema poate veni de la oricare dintre componentele ansamblului in cazul in care touchscreen-ul este integrat in sticla. Daca nu este incardat, displayul trebuie inlocuit intergral.
    • Nu se aprinde- motivele pot fi multiple in aceasta situatie, mai ales daca acest fenomem se intampla in urma unui soc mecanic.

Probleme de software a tabletelor

Problemele de sowtare a tableteleor sunt foarte frecvente din pricina multitudinii de branduri noi pe piata ce au scazut cota de performanta a tableteler, cele mai comune tablete valorand pana in 1000 RON. Asadar datorita costurilor scazute de productie a producatorilor si componentele si software-ul sunt ambele defectuoase. Problemele de software incep sa apara de regula dupa primele luni de folosire si sunt intalnite mai ales la contactul cu Internetul, sistemele de securitate pe internet fiind si ele mai slabe decat necesarul.

Se manifesta sub forma erorilor de sistem, blocarea fara motiv in sistemul de operare, ruleaza lent sau se restarteaza din senim.

 Recomandari:

    • -Instalati un sistem stabil de securitate
    • -Folositi un incarcator cu amperajul compatibil cu tableta
    • -Nu supraincarcati memoria cu aplicatii
    • -Cititi intotdeauna textele inainte de a apasa “Accept” sau “Ok”
    • -Inchideti intotdeauna aplicatiile din background daca nu le folositi
    • -Nu conectati inacarcatorul daca nu este nevoie
  • -Folositi o husa rezistenta la socuri

 

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video