BITS Service GSM Bucuresti - Reparatii telefoane,tablete, laptopuri Afisari: 221
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Telefoane, Fax-uri, Mobile, Centrale telefonice Vizitatori: 106
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Apusului, Nr. 81, Sector 6, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0752009991
-------------------------
Web: Internet
  email: office@bitsservicegsm.ro ; vanzari@bitsservicegsm.ro
  site: www.bitsservicegsm.ro

 
Reparatii Laptop  
Detalii  video  

BITS Service GSM/IT – Militari

Dignosticarea si analiza completa a laptopului este primult pas pentru solutinarea cu succes a tuturor defectiunilor, specialistii nostri dispun de programe si softuri de testing performante astfel incat determinarea problemei sa fie cat mai precisa iar reparatia cat mai eficienta.

 

Curatare de praf: Praful reprezinta o problema grava prntru anumite modele de laptopuri. Acesta poate compromite buna functionare a dispozituvului prin supraincalzire sau rularea lenta a sistemului de operare. Pentru conservarea corecta a dispozitivului este indicate curatarea acestuia de 2 ori pe an.

 

Baterie: Durata estimativa de viata a unei baterii de laptop este intre 1.5-2 ani. Pentru a prelungi durata de functionare a bateriei dar si autonomia acesteia este indicata indepartarea in timpul in care laptopul este alimentat direct prin incarcator. Deasemenea bateria trebuie sa faca un ciclu complet de incarcare odata la 2 saptamani( sa se descarce complet si apoi sa se incarce).

 

Upgrade:Pentru cei ce vor sa-si mareasca performantele PC-ului oferim variante in fuctie de bugetul alocat si specificatiile dorite, consultanta este gratuita.

 

Hardware: Inlocuirea displayului sau a altor componente se efectueaza de regula in aceias zi daca piesa respectiva se afla pe stoc. Aceste interventii sunt 100% sigure fara risc de deteriorare a pieselor in montaj. Componentele sunt de cea mai ridicata calitate astfel incat pentru orice interventie primiti garantie 365 de zile.

 

Upgrade: Pentru cei ce vor sa-si mareasca performantele laptopului oferim variante in fuctie de bugetul alocat si specificatiile dorite, consultanta este gratuita.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video