M$MM ROIMPEX Afisari: 723
Categorie: COMERT >> Vanzari diverse Vizitatori: 432
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Unirii, Nr.17, Buzau, judetul Buzau
-------------------------
Phone: Telefon
  0751669029
-------------------------
Web: Internet
  email: biohumussol@yahoo.com
  site: www.biohumussol.ro


 
Humus de râmă  
Detalii  video  

In ecosistemul natural al solului ramele au un rol multiplu si foarte important in producerea humusului, care este componenta structurala de baza a pamantului. De cantitatea humusului depinde viteza de descompunere a materiei organice si prin urmare, productia organica a ecosistemului.

 

BioHumusSol este un ingrasamant natural, produs cu ajutorul ramelor, un substrat mineral - organic, neavand in compozitia sa nici un fel de conservant. Râmele transformă absolut orice substanţă organică în cel mai bogat fertilizant organic, cunoscut de om, humusul de râmă.

 

Humusul produs de rame este cel mai bun ingrasamant oraganic cunoscut pana in prezent, ideal pentru producatorii de hrana Bio, horticultura, silvicultura, legumicultura , inlocuind atat ingrasamintele organice precum si pe cele chimice.

 

Humusul de râmă posedă în proporţie mare toate cele 16 elemente de care plantele au nevoie.

Specialistii in vermicultura sustin ca humusul de rama este unul dintre cei mai buni fertilizatori, deoarece contine concentratii inalte de bacterii benefice si alte microorganisme, stimulenti biologici activi pentru plante. Odata cu aplicarea humusului de rama pe teren si cu renuntarea la ingrasamintele

 
Galerie foto (3)
[Image #1] [Image #2] [Image #3]
Prezentare video