M$MM ROIMPEX Afisari: 723
Categorie: COMERT >> Vanzari diverse Vizitatori: 432
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Unirii, Nr.17, Buzau, judetul Buzau
-------------------------
Phone: Telefon
  0751669029
-------------------------
Web: Internet
  email: biohumussol@yahoo.com
  site: www.biohumussol.ro


 
BioHumusSol:cel mai bogat si puternic fertilizant  
Detalii  video  

Humusul si materia organica din sol reprezinta rezerva solului in elemente nutritive, care-i determina chiar fertilitatea.

 

El constituie un substrat prielnic pentru activitatea si dezvoltarea microorganismelor din sol.Humusul contribuie la imbunatatirea insusirilor fizice ale solurilor avand o influenta puternica asupra acestora.

 

Humusul ia nastere din descompunerea rocilor, animalelor si plantelor, fiind "caminul" unui numar impresionant de mici animale si micro-organisme.

 

Acestea se descompun in timp, eliberand substante complexe, continand, printre altele, trei elemente vitale pentru sanatatea pamantului: azotul, fosforul şi potasiul, intr-o forma pe care radacinile plantelor si copacilor vii o pot absorbi cu usurinta.

 

Aceast mix magic imbunatateste considerabil structura solului si retentia de apa. Ingrasamintele chimice traditionale sunt spalate rapid din sol de apa de ploaie ,iar biohumussol ramane activ peste mai multe perioade ploioase.

 

Utilizarea excesiva a ingrasamintelor chimice dauneaza stratului fertil de suprafata a solului,iar biohumussol datorita continutului de humus ajuta la reabilitarea solului.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video