M$MM ROIMPEX Afisari: 723
Categorie: COMERT >> Vanzari diverse Vizitatori: 432
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Unirii, Nr.17, Buzau, judetul Buzau
-------------------------
Phone: Telefon
  0751669029
-------------------------
Web: Internet
  email: biohumussol@yahoo.com
  site: www.biohumussol.ro


 
BioHumusSol  
Detalii  video  

BioHumusSol este un ingrasamant natural, produs cu ajutorul ramelor,

un substrat mineral - organic, neavand in compozitia sa nici un fel de conservant.

 

Râmele transformă absolut orice substanţă organică în cel mai bogat fertilizant organic, cunoscut de om, humusul de râmă. Humusul de râmă posedă în proporţie mare toate cele 16 elemente de care plantele au nevoie.Concentraţiile azotului, fosforului, potasiului, magneziului, calciului şi ale altor elemente benefice sunt de multe ori mai mari decât în cel mai bogat sol.

 

Prin proprietatile si compozitia chimica, humusul reprezinta o componenta esentiala a solului, care-i confera insusiri specifice, cat si un anumit nivel de fertilitate.

Humusul si materia organica din sol reprezinta rezerva solului in elemente nutritive, care-i determina chiar fertilitatea.

 

El constituie un substrat prielnic pentru activitatea si dezvoltarea microorganismelor din sol.

Humusul contribuie la imbunatatirea insusirilor fizice ale solurilor avand o influenta puternica asupra acestora. Se stie ca humusul este cea mai importanta componenta a solului si ca naturii ii este necesar un interval de 300 de ani pentru crearea unui singur centimetru de sol fertil.

 

Odata cu aplicarea humusului de rama pe teren si cu renuntarea la ingrasamintele chimice, solul devine extrem de sanatos, favorizand reaparitia ramelor de pamant.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video